KIZILAY’DAN ŞEHİT YAKINLARI GAZİLER VE ENGELLİLERE İFTAR...

KIZILAY’DAN ŞEHİT YAKINLARI GAZİLER VE ENGELLİLERE İFTAR...

Şehit aileleri, gaziler ve engelliler Türk Kızılay'ı Çubuk Şube Başkanlığı'nın geleneksel hale getirdiği iftar yemeğinde bir araya geldi.

Şuayip YAMAN

Kızılay Konferans ve Düğün Salonu’nda düzenlenen iftar programına, İlçe Kaymakamı cemal şahin, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Demiraslan, Çubuk Dernekler federasyonu (ÇUDEF) Genel Başkanı Recep Taş, Türk Kızılay’ı Ankara Şube Başkanı Ahmet Hizanlıoğlu, Batıkent Şube Başkanı  Ejder Topbaş, Keçiören Şube Başkanı Zülfikar Altay, Pursaklar Şube Başkanı Dursun Ülge ve Beypazarı Şube Başkanı Ahmet Kavas ile birlikte Şehit yakınları, Gaziler ve engelliler katıldı.

Türk Kızılay’ı Çubuk Şube Başkanı Selahattin Koç, Şehit yakınları, Gaziler ve engelliler onuruna verdiği iftar yemeğinde onlarla bir araya gelmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık’ın kendilerine şehit aileleri, gaziler ve engellilerin her zaman yanında olmalarını istediğine de dikkat çeken Koç, sadece yılda bir kez düzenlenen iftar yemeğinde değil, her zaman onların yanlarında olduklarını söyledi.

İftar yemeği öncesi şehit aileleri, gaziler ve engellileri tek tek karşılayarak onlarla sohbet eden Koç ve yönetim kururlu üyeleri, birlik ve beraberlik mesajı da verdiler.

Bu toprakları vatan kılan şehit yakınları ve gaziler ile güzelliklerin paylaşıldığı Ramazan ayında, birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Koç, “Bu güzel vatan toprakları ve bayrağımız için canlarını seve seve veren şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı ve mutlu uzun yıllar, engellilerimize de engelsiz bir yaşam diliyorum. Kızılay’ın kapısı sizlere daima açıktır. İftar yemeğimize katılımınızdan dolayı yönetim kurulumuz adına hepinize teşekkür ederim.

 

Ayrıca tüm sorunlarımızda yanımızda olan, destek ve katkılarını esirgemeyen Türk Kızılay’ı Ankara Şube Başkanı Ahmet Hizanlıoğlu’na teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

 

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği Başkanı ve aynı zamanda Yıldırım Beyazıt Mahallesi Muhtarı Zeki Avan yaptığı konuşmada, “Türk Kızılay’ı her zaman yanımızda oldu. Destek ve katkılarını hiçbir zaman esirgemediler. Başarılarının devamını diliyorum. Bu iftarda emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”

 

Çubuk terör Mağdurları Derneği başkanı Zeki Avan, Kızılay Çubuk Şubesi Başkanı Selahattin Koç’a destek ve katkılarından dolayı bir teşekkür plâketi verdi.   

kizilay-vert-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.