KIZILAY ÇUBUK ŞUBE’DEN ŞEHİT AİLELERİNE YEMEK...

KIZILAY ÇUBUK ŞUBE’DEN ŞEHİT AİLELERİNE YEMEK...

Türk Kızılay’ı Çubuk Şube Başkanlığı tarafından şehit aileleri ve gazilere yemek verildi.

Şuayip YAMAN

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle Türk Kızılay’ı Çubuk Şube Başkanlığı tarafından Kızılay Düğün Salonu’nda şehit aileleri ve gazilere yemek verildi.

  

Çubuk’ta ikamet edip terörle mücadelede şehit olan asker ve polis aileleri ile gaziler, Kızılay Düğün Salonu’nda Çubuk Kızılay Şube yönetimi tarafından ağırlandı.

 

Şehit aileleri ve gazilerin katıldığı yemeğe Çubuk İlçe Kaymakamı İbrahim ÇENET, İlçe Belediye Başkanı Dr. Tuncay ACEHAN, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Umut GÜRSES, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin ÇAM, İlçe Müftüsü Muharrem GENÇ, İlçe Nüfus Müdürü Hüseyin AYVACI, Türk Kızılay’ı Ankara İl BaşkanYardımcısı Ahmet ERDOĞAN katıldı.

 

Sunuculuğunu Hacettepe Üniversitesi Türk Kızılay’ı Başkanı Hilal ŞAHİN’in yaptığı program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

 

Camii Kebir İmam Hatibi Nuri AYDIN tarafından Kur’an Tilaveti okundu.

 

Çanakkale Zaferi’ni konu alan ve Çanakkale Şehitlerimiz anısına düzenlenen sinevizyon gösterisi ilgiyle takip edildi.

 

Çubuk Kızılayı Şube Başkanı Selahattin KOÇ selamlama konuşmasında başta şehit aileleri ve gaziler olmak üzere tüm misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

 

Çubuk Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki AVAN, yemeği düzenleyen Türk Kızılay’ı Çubuk Şube Başkanı Selahattin KOÇ ve yönetimine teşekkür etti. Ardından Türk Kızılay’ı Ankara İl Başkanı Ahmet HİZAOĞLU adına Ankara İl Başkan Yardımcısı Ahmet ERDOĞAN’ a ve Türk Kızılay’ı Çubuk Şube Başkanı Selahattin KOÇ’a birer “Teşekkür Plaketi” takdim etti.  

 

İlçe Müftüsü Muharrem GENÇ şehitlerimiz için dua etti.

 

Program sonunda Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencileri Kur’an Tilaveti okudu.

 

Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencileri programın başından sonuna kadar davetlilere gönüllü olarak yemek dağıtımı yaptılar...

 

Türk Kızılay’ı Çubuk Şubesi Başkanı Selahattin KOÇ, "Geçmişte ve son günlerde ülkemizin varlığını korumak için verilen mücadelede şehit olanları rahmet ve minnetle anıyor,  yakınlarına sabırlar diliyoruz. Gazilerimize de acil şifalar diliyoruz. Yardımlarla güçlenen

Kızılay olarak şehit aileleri ve gazilerimizin hep yanındayız.

 

Türk Kızılay’ı Çubuk Şube Başkanı Selahattin KOÇ, Engelli Ayzıt Tuana ESER’e verilmek üzere  Çubuk  Engelli Dostları Derneği Başkanı Selahattin HOROZ’a bir adet engelli arabası teslim etti..

dscn1354-tile.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.