KIŞ TEMİZLİĞİ İPEK & GÜLBAHAR HALI YIKAMADA YAPILIR

KIŞ TEMİZLİĞİ İPEK & GÜLBAHAR HALI YIKAMADA YAPILIR

Bayram ve Kış Temizliği İpek & Gülbahar Halı Yıkamada yaptırılır. Kış ayına kısa bir süre kalırken, evlerde temizlik hareketliği başladı.

Bayanların temizlik telaşı başlarken, yanlış bir karar kış boyu sürecek kabus da olabilir. Hanımları halılarının temizliği konusunda oldukça titiz davranmasına beylerde destek vererek, kaliteli ve yeni teknolojinin kullanıldığı halı yıkama fabrikaları tercih edilmelidir. 

Evlerde hijyen ve sağlıklı yaşamın en önemli konuların başında halı temizliği geliyor. Çubuk’ta faaliyet gösteren ve Ankara’nın her yerine hizmet veren İpek & Gülbahar Halı Yıkama, temizliğin en önemli adresi olurken, son model teknolojisiyle hijyen ve sağlıklı yaşamın en önemli adresi.

SON TEKNOLOJİ MİKRO TOZ ALMA, SON KONTROL VE PAKETLEME MAKİNASI HİZMETE GİRDİ

Halı yıkatanların sayısının arttığı bu dönemde, İpek & Gülbahar Halı Yıkama neredeyse tam gün mesai yapıyor. Mevsimle birlikte işleri açılan İpek & Gülbahar Halı Yıkama, müşterilerine en iyi şekilde hizmet edebilmek adına hem kapasitesini hem de son teknoloji mikro toz alma, son kontrol ve paketleme sistemi gibi yeni ürünü hizmet sokarak hizmet kalitesini arttırdı.

Kurumsal bir hizmet sunan İpek & Gülbahar Halı Yıkama, makine parkuruyla halı temizliğinde ilçenin en önemli işletmelerinin başında gösteriliyor. İşletme sahibi Çetin Özkan “Bayrama ve sonbahara ayına sayılı günler kala temizlik telaşı da başladı. Evlerde yoğun bir tadilat var. Tadilatla birlikte özellikle halılar da yıkanıyor. Yoğunluk her geçen gün artıyor. Vatandaşlar, halı temizliğini son güne bırakmasın ve halı yıkamacı seçerken seçici olmalıdırlar” dedi.

KALİTELİ VE HIZLI HİZMET

Temizlik sektörünün önemli firmalarından olan İpek & Gülbahar Halı Yıkama, uzun bir süredir hizmet veriyor. İşletme verdiği kaliteli hizmet ile müşteri portföyünü her geçen gün arttırıyor. Binlerce müşteriye sahip olan İpek & Gülbahar Halı Yıkama, Ankara’nın dört bir tarafına hizmet sunuyor. Profesyonel kadrosuyla yıkama hizmeti veren firma, temizlik işlemlerini ise son teknolojik cihazlarıyla gerçekleştiriyor. Halının yanı sıra yorgan, battaniye ve halı yıkama yapan firma, overlok işlerini de gerçekleştiriyor.

Çetin Özkan, kaliteli ve hızlı bir hizmet sunduklarını söyledi. Özkan, özellikle ev hanımlarını bilmedikleri kişilere halılarını yıkatmaması konusunda uyardı. Halıların güzelce yıkanıp teslim edilmesi için, bayrama ve kış temizliğine şimdiden, yıkanması gerektiğini söyleyen Özkan, “Bayram ve kış yoğunluğuna takılmak istemeyenler bir an önce halılarını yıkatsın” dedi.

ipek-hali-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.