Kırkkonaklar’dan Pursaklar Belediyesine İndirim

Kırkkonaklar’dan Pursaklar Belediyesine İndirim

Özel Kırkkonaklar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği anlaşmalı kurum sayısını artırmaya devam ediyor.

Özel Kırkkonaklar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği anlaşmalı kurum sayısını artırmaya devam ediyor.

Çubuk Belediyesi ile yaptığı protokolün ardından Pursaklar Belediyesi ile anlaşan Kırkkonaklar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğini anlaşmalı kurum sayısına her geçen gün bir yenisini ekliyor.

Pursaklar Belediyesi ile yapılan protokole göre belediye personeline ön muayene ve röntgen ücretsiz olurken, diğer hizmetlerde belirli bir oranda indirim sağlanacak.

Özel Kırkkonaklar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile yapılan protokol sonucu çalışan personel, personelin birinci derece yakınları, meclis üyeleri ve encümen üyeleri indirimli sağlık hizmetinden yararlanacak.

Özel Kırkkonaklar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Halkla İlişkiler ve Kurumlardan Sorumlu Berna Saraç tarafından hazırlanan ve Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin tarafından onaylanan protokol birçok konuda örnek teşkil ediyor. Özenle hazırlanan sağlıkta İşbirliği anlaşmasına imza atan Pursaklar Belediyesi sağlık konusundaki hassasiyetini bir kez daha gösterdi.

Taraflarca hazırlanan 2 yıllık sözleşme metinini Pursaklar Belediyesi adına Başkan Vekili Ertuğrul Çetin ile Özel Kırkkonaklar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği yöneticilerinden Berna Saraç ve Hakkı Özenç tarafından imzaladı.

İmzalanan sözleşmeye göre Pursaklar Belediyesinde çalışan bütün personel ve birinci derece yakınları, meclis üyeleri ve encümen üyeleri Özel Kırkkonaklar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinin ön muayene ve röntgen hizmetlerinde ücretsiz, diğer hizmetlerden ise Türk Diş Hekimleri Birliğinin belirlemiş olduğu fiyat üzerinden belirli bir oranda indirimli olarak faydalanacak.

İmza töreninin ardından konuşan Özel Kırkkonaklar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği yöneticilerinden Berna Saraç, kurumsal yönde çalışmalara yoğunlaşacaklarını söyledi. 

img_1145.jpgimg_1146.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.