Kırkkonaklar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 1. Yılını Kutluyor

Kırkkonaklar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 1. Yılını Kutluyor

Açıldığı ilk günden bugüne kadar yıldızını parlatan Kırkkonaklar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, her gün yüzlerce hastaya bakarken bölgede diş problemi çeken hastalara şifa olmaya devam ediyor.

Kırkkonaklar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Yıldırım,1. yıllarını kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederken, hastalarına en iyi şekilde hizmete devam edeceklerini kaydetti.

Çubuk’ta bulunan ve Ağız, diş sağlığı problemi olan hastalarının yaklaşımını da değerlendiren Serkan Yıldırım, her geçen gün hasta sayılarının arttığını söyledi.

İlçede ağız ve diş sağlığı açısından yeni bir yaklaşım getirdiklerine inandığını ifade eden Serkan Yıldırım, “Hasta sayımızın artması bu sektörde yeni yaklaşım getirmemizle birlikte ile birlikte ağız ve diş sağlığına verilen önemi de gösteriyor. Hastalarımız ağız ve diş sağlığına çok daha fazla önem vermeye çalışıyorlar. Gerçekten bu kadar güzel ve donanımlı bir merkez yapmamız onları birazcık daha çekti. Daha temiz, daha geniş, daha rahat ve konusunda uzman hekimlerin rahat bir ortamda çalışması, hastaların beklerken bile rahat olması, onların biraz daha ağız ve diş sağlığına önem göstermesini sağladı. Tabi hastalara gösterdiğimiz ilgide etkili oldu. Mümkün olduğunca hastalarımızın problemlerine en iyi şekilde çare bulmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Personel sayısının merkez açıldığı günden bu günümüze kadar önemli oranda artırdıklarını vurgulayan Serkan Yıldırım, “Merkezimizde uzman hekimler tarafından çocuklara yönelik koruyucu diş hekimliği (flor uygulaması, fissür örtücü) ve çocuk protezi uygulamaları, çeşitli ortodontik tedaviler, ağız-diş-çene enfeksiyonları ve tedavileri, çeşitli ağız mukozası hastalıkları ve tedavileri, ileri endodontik tedaviler, ileri restoratif tedaviler, dental implantlar, hareketli ve sabit estetik çeşitli protezler, zirkonya kronlar, kist-tümör-gömük diş ve çene ameliyatları, diş eti hastalıkları ve periodontal hastalıkların cerrahili ve cerrahisiz tedavilerinin başarı ile uygulanmaktadır” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum