Kılıçdaroğlu'nun Turşusu Kuruldu

Kılıçdaroğlu'nun Turşusu Kuruldu

Referandumda oy kullanamayarak, partililerini hayal kırıklığına uğratan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun turşusu kuruldu.

Gerçekleştirdiği mitinglerde, vatandaşlardan referanduma 'hayır' oyu vermesini isteyen; ancak muhtar kaydı çıkmadığından oy kullanamayan Kılıçdaroğlu, internetteki sosyal paylaşım ortamlarındaki esprilerin ardından şimdi de turşucuların diline düştü.

Çubuk'ta düzenlenecek olan 6. Uluslararası Çubuk Kültür Festivali'nin tanıtımı için basın toplantısı düzenleyen Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, gündeminereferandumsonuçlarını da aldı.

Basın toplantısında referandumdan çıkan sonucun Türkiye için önemine işaret eden Özden, daha sonra turşu imalatını göstermek için bir işletmeye gitti.

Başkan Özden, burada "Kılıçdaroğlu'nun turşusunu kurduk. Bir onun turşusu kalmıştı. Onun da bir siyasetçinin de turşusunu kurduk." ifadelerini kullandı.

Üzerinde Kılıçdaroğlu'nun resminin bulunduğu salatalık turşusu bidonunu basın mensuplarına gösteren Özden, "Kemal Kılıçdaroğlu, siyasi mevta oldu. Kullanamadığı oyun turşusunu kurdu. 'Hayır' kampanyası yürüten bir siyasi parti liderinin oy kullanamaması çok üzücü ve komik bir durum.12 EylülreferandumuCHPtarihinde siyasi bir mevta çıkardı." şeklinde konuştu.

Çubuk Belediye Başkanı Özden, Kemal Kılıçdaroğlu'nun ikamet adresini bulmaları halinde kendisine turşu göndermek istediklerini de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum