Kılıçdaroğlu Ziyaretinde Yaşanan Tesadüftür

Kılıçdaroğlu Ziyaretinde Yaşanan Tesadüftür

Vali Yüksel: Çubuk'ta Kılıçdaroğlu'nun ziyareti sırasında yaşanan olay tamamen tesadüftür.

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, dün Çubuk'ta Kemal Kılıçdaoğlu'nun hayvan pazarını ziyareti sırasında yaşanan silahlı kavganın tamamen tesadüf gerçekleştiğini söyledi.
Ankara Valiliği'nde Kurban Bayramı bayramlaşma töreni yapıldı. Ulus'ta bulunan valilikte gerçekleştirilen bayramlaşmada ilk önce Vali Alaaddin Yüksel ve yardımcıları konukları karşıladı. Ankara'da bulunan kamu kurumları temsilcileri, daire müdürleri, emniyet ve askeri personel ile davetlilerin katıldığı bayramlaşmada Vali Alaaddin Yüksel tüm konuklarla ayrı ayrı bayramlaştı. Bayramlaşmada konuklara şeker ikramında bulunularak ağaç fidanı ve çiçek hediye edildi.
 
Daha sonra basın mensuplarını odasında ağırlayan Vali Yüksel, bir süre basın mensuplarıyla sohbet etti. Dün Çubuk ilçesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu'nun ziyareti sırasında yaşanan silahlı kavganın hatırlatılması üzerine Vali Alaaddin Yüksel, olayın daha önceki yıllardan kalan bir husumet olduğunu ve tamamen spontane geliştiğini söyledi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun ziyaretinden bir gün önce tüm hazırlıkların ve güvenlik önleminin alındığını hatırlatan Yüksel, olayın kesinlikle ziyaretle bir bağlantısının olmadığını kaydetti. Yüksel, olay neticesinde zanlının derhal yakalandığını belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.