KIBRIS CADDESİ TAMAMLANDI

KIBRIS CADDESİ TAMAMLANDI

Trafiğe kapatılan Kıbrıs Caddesinde kaldırım ve çevre düzenlemesi tamamlandı.

İlçenin ilk yayalaştırılan caddesi olan Kıbrıs Caddesinde başlayan kaldırım, yol ve çevre düzenlemesi çalışması tamamlandı. Trafiğe kapatılan Atatürk Caddesi'nden Deva Sokağa kadar olan kısımda başlatılan çalışmaların tamamlandığını kaydeden Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, ilk yayalaştırılan caddenin ilçeye hayırlı uğurlu olmasını diledi.

İlçenin çehresini değiştirecek çalışma kapsamında, vatandaşların yaya olarak gezebileceği ve alışverişlerini ailesi ile birlikte rahat bir şekilde yapma fırsatı bulabileceği bir alana kavuştuğunu vurgulayan Başkan Özden, kentin görünümünü daha çağdaş bir şekilde yeniden yapılandırmak için çalışmaları sürdürdüklerini ifade etti. 

Caddenin yayaya kapatılan hiçbir yerine kaldırım yapılmadığını kaydeden Başkan Özden, ’’Kıbrıs Caddemizde pissu, yağmur suyu, içme suyu ve doğalgaz hatları döşendikten sonra, enerji ve telefon hatları da yer altına alındı. Cadde boyunca kaldırımlar kaldırılarak düz bir yol oluşturulurken, üzerine Ankara andeziti ve granit küp taşı döşendi. Yayalaştırılan alanda 32 aydınlatma armatürü ve teshuş ağacı, konik porsuk, üç top selvi, smargat mazı gibi ağaçlar ile sargıç petunya, sardınya, kadife çiçeklikleri ile de süslendi. Bizim yaptığımız bu çalışmalar karşısında caddede bulunan bina sahipleri de cephe düzenlemesi çalışmalarına başladılar ve çalışmaları devam ediyor’’ dedi

                Başkan Özden, yapılan çalışmalar süresince kendilerine destek olan ilçe esnafına ve vatandaşlara da teşekkür etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.