Kerimoğlu ile öğrenciler bir araya geldi

Kerimoğlu ile öğrenciler bir araya geldi

Çubuk’lu iş adamı ve Ak Partiden aday adayı olan Emin Kerimoğlu’nunda katıldığı ağaç dikim şöleninde özel öğrenciler Kerimoğlu ile birlikte ağaç diktiler.

Proje, kurumda AĞAÇ BAYRAMI olarak coşkuyla kutlandı. Tüm öğrenciler doyasıya eğlendiler. Öğrenciler anneleriyle beraber fidanları büyük bir coşkuyla toprakla buluşturdular. 

Ağaç dikme bayramının küçük konukları, Başak Pınar Anaokulu öğrencileri de şarkılar eşliğinde fidanları diktiler. Çağdaş Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi çalışanları da ağaç bayramında öğrencileri yalnız bırakmadılar.


Fidan dikiminin ardından TEMA gönüllüleri, Karagöl Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ve velileri, Çubuk Belediyesi çalışanları ve Başak Pınar Anaokulu minikleri kendilerini büyüyecek fidanların gölgesinde düşünerek, açık alanda piknik yaptılar.

Ankara için hazırladığı projeler ile gündeme gelen Emin Kerimoğlu yapılan çalışmalara destek vermenin ayrı bir manevi mutluluk yattığını vurgularken Çubuk bölgesinde yapılacak bir çok çalışma olduğunu ifade etti. Geleceğimiz olan çocukların yanında olmanın onlara güven verdiğini ve önlerinin açılması gerekliliğini vurgulayan Kerimoğlu gençlerimizin tüm görüş ve önerileri onların istekleri bizim için çok önemli dedi.

Haber: Beril Çuhadaroğlu /Ankara

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.