KEMALOĞULLARI’NDAN ÜCRETSİZ KÜNEFE İKRAMI

KEMALOĞULLARI’NDAN ÜCRETSİZ KÜNEFE İKRAMI

KEMALOĞULLARI’NDAN HİZMETTE 30. YILIN, YENİ YERİNDE 1. YILIN ŞEREFİNE, 4 MAYIS GÜNÜ ÜCRETSİZ KÜNEFE İKRAMI

KEMALOĞULLARI’NDAN HİZMETTE 30. YILIN, YENİ YERİNDE 1. YILIN ŞEREFİNE, 4 MAYIS GÜNÜ ÜCRETSİZ KÜNEFE İKRAMI

Yılların ustası ve baba mesleği aşçılık olan Kalender İnaltekin tarafından geçtiğimiz yıl 4 Mayıs tarihinde Ankara Bulvarı No:19/A da açılan KEMALOĞULLARI Pide ve Kebap Salonu hizmette 30’unu yılının yeni yerinde ise birinci yılının şerifine 4 Mayıs Çarşamba günü tüm müşterilerine künefe ikram edecek.

 ‘Kalite ve Lezzetiyle Çubuk’un Aranan Lezzeti Kemaloğulları’

Çubuk’ta yıllardır lokantacılık sektöründe faaliyette bulunan Kalender İnaltekin tarafından Ankara Bulvarı’nda açılan Kemaloğulları Pide ve Kebap Salonu yeni yerinde açılış yıl dönemine özel bir kampanaya düzenledi. Yemekleri kadar tatlılarıyla da ünlü Kemaloğulları, açılış günü olan 4 Mayıs Çarşamba günü tüm müşterilerine ünlü lezzeti künefe ikram edecek.

 Her kesimden müşterileri olduğunu söyleyen Kalender İnaltekin, müşterilerine kaliteli hizmet sunmanın gönül rahatlığını yaşadığın belirtti. Sabah öğle ve akşam olmak üzere her öğün müşterilerine kendilerine has lezzet ve sunumla müşterilerine hizmet ettiklerini aktaran İnaltekin, “Allah’ımıza çok şükür lezzet dünyasında müşterilerimize hizmet etmekte 30 yılı geride bıraktık. Yeni yerimizde ise bu yıl 4 Mayıs Çarşamba günü bir yılı geride bırakıyoruz. Müşterilerimize en kaliteli hizmeti sunmanın gönül rahatlığı içerisindeyiz. Bunun geri dönüşlerini de çok güzel şekilde alıyoruz. Bu nedenle her gün müşteri portföyümüze yenileri ekleniyor. Yıl dönümümüzü müşterilerimize bir şeyler ikram ederek kutlamak istedik. Bu nedenle de künefelerimizi müşterilerimize ücretsiz ikram edeceğiz. Tüm ilçe halkımız 4 Mayıs Çarşamba günü künefe yemeye lokantamıza davetlidir” dedi.

    

KEMALOĞULLARI PİDE VE KEBAP SALONUNU TANIYALIM

Başta döner olmak üzere, ızgara çeşitleri, kebap çeşitleri, özel yapım sucuklu, peynirli, kıymalı, kuşbaşılı ve karışık pide çeşitleri, beyti, Adana ve Urfa kebap, tavuk kanat, tavuk şiş, saç kavurma ve İskender gibi birçok yemeğin farklı ve özel bir ambiyansta deneyimli ustalarla hazırlanıp müşterilerine sunulacağı KEMALOĞULLARI Pide ve Kebap Salonu hizmet vermeye başladı.

Çubuk’ta bir ilki gerçekleştirecek KEMALOĞULLARI Pide ve Kebap Salonu, Çubuk turşusunu müşterilerine ikram edecek. ‘Kalite ve Lezzetiyle Çubuk’un Özlediği Lezzet’ sloganıyla hizmete girecek lokantada, ana menüye ilaveten Salata + Ezme + Turşu + Mantar + Cacık + Yumurtalı Lavaşı ikram edilecek.

KEMALOĞULLARI PİDE VE KEBAP SALONUNU

Adres: Ankara Bulvarı No: 19/A Çubuk

Tel: 0312 837 74 84

GSM: 0533 515 64 36

2dsc06736.jpg2dsc06738.jpg2dsc06751.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.