Kemaloğulları'nda Ramazana Özel Menü

Kemaloğulları'nda Ramazana Özel Menü

Kemaloğulları Pide ve Kebap Salonunun yemekleri ramazan sofralarına lezzet katıyor. Kemaloğulları Pide ve Kebap Salonunda özenle hazırlanan yemekler, iftar sofralarına büyük lezzet katıyor.

-Ailelere Özel, Toplu İftar Yemekleri 

Ramazan ayının başlamasıyla Kemaloğulları Pide ve Kebap Salonunda iftarlık özel mönüler hazırlanıyor.

Kemaloğulları özel iftar mönüsü ve kendisine has geleneksel damak tadıyla müşterilerini ve onların misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. İftar menüsünde, günün çorbası, pide, lahmacun, kuzu şiş, Adana kebap, Urfa kebap, tavuk şiş, tavuk kanat, beyti, saç kavurma, karışık kebap, kiremitte köfte, köfte gibi birbirinden güzel Türk yemekleri ve iftariyeliklerin yanı sıra, salata, ezme, turşu, mantar, cacık, yumurtalı lavaşı ikramı da yer alıyor. Çay ikramı sınırsız olan Kemaloğulları Pide ve Kebap Salonunda, sayı bildirerek öncesinden rezervasyon yapılması gerekiyor.

-Rezervasyon ile yerinizi ayırınız. 

Genelde yoğun olarak ağzının tadını bilenlerle üst düzey insanların geldiği Kemaloğulları Pide ve Kebap Salonunda, bölgenin çok kaliteli bir yeri olması nedeniyle aileler yoğun olarak tercih ediyor. Rezervasyonda yer bulamayanlar için evlere ve iş yerlerine paket servisleri de bulunan Kemaloğulları Pide ve Kebap Salonu, servisleriyle olsun, mutfak bölümüyle olsun, güler yüzüyle olsun, hijyene verdikleri önemle olsun, kaliteli ve birinci sınıf hammadde kullanımıyla olsun artı konsept bir işletme olarak hizmet veriyor.

Ankara’nın Çubuk ilçesinde alanlarda tek olan Kemaloğulları Kebap ve Pide Salonunu, Yılların ustası baba mesleği aşçılık olan Kalender İnaltekin, Ankara Bulvarı No:19/A da yeni lokantasıyla Çubuklu müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

 Yılların ustası baba mesleği aşçılık olan Kalender İnaltekin, Ankara Bulvarı No:19/A da bulunan lokantasıyla Çubuklu müşterilerine Ramazanda da hizmet vermeye devam ediyor.

TEL:0533 515 64 36

2dsc06924---kopya.jpg2dsc06926---kopya.jpg2dsc06929---kopya.jpg2dsc06930---kopya.jpg2dsc06933---kopya.jpg2dsc06935---kopya.jpg2dsc06937---kopya.jpg2dsc06939---kopya.jpg2dsc06950---kopya.jpg2dsc06950---kopya-001.jpg2dsc06956---kopya.jpg2dsc06954---kopya.jpg2dsc06958---kopya.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.