Kaymakamlıktan Anlamlı İftar Yemeği

Kaymakamlıktan Anlamlı İftar Yemeği

Çubuk Kaymakamlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğinde, şehit aileleri ve gaziler bir araya geldi.

 İlçe merkezinde bulunan Çelebi Restoran'daki yemeğe Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı, Tuğameral Macit Arslan, Personel Yüzbaşı Sıtkı Akgöz, Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Zafer Dur, Çubuk Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Çelebi, Jandarma Üsteğmen Murat Tiryaki, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Memiş, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Mensur Toprak, İlçe Müftüsü Ali Canbolat, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, askeri erkan, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

 

  İlçe Müftüsü Ali Canbolat'ın okuduğu dua ile başlayan iftarda, ilçe protokolü ve askerler şehit yakınları ve gazilerin yanlarına oturarak birlikte oruç açtı. Bayraklarla süslenen restoranda, yemek esnasında Türk Silahlı Kuvvetlerini ve faaliyetlerini anlatan birde film seyrettirildi.

  Bu anlamlı iftar yemeğinde şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirten Kaymakam Meftun Dallı, nüfusu oranla Türkiye'nin en çok şehit veren ilçede, canlarını bu vatan için feda eden insanların aileleriyle bir arada bulunmaktan onur duyduğunu söyledi.

  Daha sonra konuşan Tuğameral Macit Arslan, ''Canlarını seve seve bu vatanın birliği ve bütünlüğü için feda eden insanların yakınları ile bu mücadelede gazi olanlarla bir arada olmak bizleri şereflendirdi. Türk Silahlı Kuvvetleri olarak her zaman yanınızdayız. Kapımız sonuna kadar açıktır'' diye konuştu.

  Yemeğin ardından Kaymakam Dallı, Tuğameral Arslan, Personel Yüzbaşı Akgöz ve Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Zafer Dur, şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilenerek sorunlarını dinleyip, çeşitli hediyeler dağıttılar. Tuğameral Arslan, özellikle şehit çocukları ile yakından ilgilendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.