KAYMAKAMLIK’TA BAYRAMLAŞMA...

KAYMAKAMLIK’TA BAYRAMLAŞMA...

İlçe Kaymakamı İbrahim ÇENET, bayramın ikinci günü saat 10:00’da Kaymakamlık bahçesinde düzenlenen etkinlikte İlçe protokolü ve vatandaşlarla bayramlaştı, onlarla sohbet etti.

 Şuayip YAMAN

İlçe Kaymakamı İbrahim ÇENET, bayramın ikinci günü saat 10:00’da Kaymakamlık bahçesinde düzenlenen etkinlikte İlçe protokolü ve vatandaşlarla bayramlaştı, onlarla sohbet etti. Ardından Huzurevi, şehitlik, hastane, Emniyet ve jandarma teşkilatlarına geleneksel bayram ziyaretleri yapıldı.

 

Kurban Bayramı münasebetiyle düzenlenen “bayramlaşma” programına İlçe Kaymakamı İbrahim ÇENET, İlçe Garnizon Komutanı ve İlçe Jandarma Komutanı J. Ütğm. Umut GÜRSES, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin ÇAM, Belediye Başkan Vekili Hasan Hüseyin KARAKUŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat ARSLAN, İlçe Müftüsü Muharrem GENÇ, Çubuk Ziraat Odası Başkanı Orhan GÜLLE, Çubuk Muhtarlar Dernek Başkanı Burhan ŞAN ve mahalle muhtarları, AK Parti İlçe Başkanı Av. Baki DEMİRBAŞ ve yönetim kurulu üyeleri, MHP İlçe Başkanı Adem KİSECİK ve yönetim kurulu üyeleri, Çubuk Dernekler Federasyonu (ÇUDEF) Genel Başkanı Recep TAŞ ve yönetim kurulu üyeleri, Çubuk Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki AVAN, Çubuk Platformu Derneği Başkanı Şuayip YAMAN, Çubukspor yönetim kurulu, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, Kaymakamlık personeli ve vatandaşlar katıldı.

 

Bayramlaşma programına katılan ilçe protokolü ve vatandaşların  Kurban Bayramı’nı kutlayıp, sağlıklı ve huzurlu bir Bayram geçirmeleri temennisinde bulunan İlçe Kaymakamı İbrahim ÇENET yaptığı açıklamada, “Öncelikle Türkiye’nin huzur ve güven içinde bir Kurban Bayramı geçirmesini diliyorum.

 

Çubukluların Mübarek Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyor ve hayırlara vesile olmasını diliyorum.

 

Dilerim Kurban Bayramı’ndaki o manevi atmosferi hayatımızın bundan sonraki dönemlerinde de uygularız.

 

Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun!

Bayramlar, dinimizi, kültürümüzü, gelenek ve göreneklerimizi hiç eskitmesin.

Birbirimizi sevmemiz ve anlamamız gerekiyor. Bayramlar birlik, beraberlik ve dayanışmayı ön plana çıkaran özel günlerdir. Dilerim birlik, beraberlik ve hoşgörü içinde nice yıllar geçiririz.

Bu vesile ile başta Çubuk halkı olmak üzere tüm İslam Âlemi’nin mübarek Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Sohbet havasında geçen Bayramlaşma katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

Bayramlaşmaya katılanlara Kaymakamlık çalışanları tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Kaymakamlıktaki bayramlaşmanın ardından ‘Abidin Yılmaz Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne geçildi.

İlçe Kaymakamı ÇENET burada yaptığı konuşmada, “Sizlerle beraber olmak bize hem bir yol gösterici oluyor hem de geldiğimiz yeri ve geleceğimiz yeri unutmamamızı sağlıyor.

Allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin...

Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları, büyüklerin ziyaret edildiği güzel günlerdir.

Burada bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Temennim yaşamlarınızı refah ve huzur içinde sürdürmeniz. Bunun sürdürülmesi için de elimizden gelenin daha fazlasını yapmak istiyoruz.

Geleneksel hale getirdiğimiz bu ziyaretleri her yıl sırasıyla Huzurevi, şehitlik,  hastane, emniyet, jandarma ziyaretleri takip ediyor.”

Çubuk Dernekler Federasyonu (ÇUDEF) Genel Başkanı Recep TAŞ ve yönetim kurulu üyeleri tarafından Huzurevi sakinlerine üzerinde ÇUDEF yazılı 50 adet havlu hediye edildi.

Huzurevi ziyaretinin ardından Şehitliğe geçildi. Çubuk'un ülkenin nüfusuna oranla en çok şehit veren İlçe olduğunu vurgulayan İlçe Kaymakamı ÇENET, "Bugün rahat ve huzur içerisinde bayram kutluyorsak; bunu ülke için, vatan için kanlarını ve canlarını seve seve feda eden şehitlerimize borçluyuz. Şehit ailelerine sabır ve metanet diliyorum.

Allah onlardan razı olsun." dedi.

 Ardından şehit ailelerinin yakınları ziyaret edildi.

Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi’ni de ziyaret eden İlçe Kaymakamı ÇENET ve beraberindeki heyet, hastane çalışanlarının ve hastaların bayramını kutladı.

Kaymakam ÇENET başkanlığındaki heyetin bundan sonraki adresi İlçe Emniyet Müdürlüğü ve ardından İlçe Jandarma Komutanlığı oldu...

b1dscn5722-vert.jpgb2dscn5746-vert.jpgb3dscn5776-vert.jpgb4dscn5805-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.