Kaymakamlık Halkla İlişkiler Semineri Düzenlendi...

Kaymakamlık Halkla İlişkiler Semineri Düzenlendi...

Çalışanların performanslarını en üst seviyede tutacak ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak etkinliklere önem veren Çubuk Kaymakamlığı, bu kapsamda 11-12 Kasım tarihleri arasında Halkla İlişkiler Semineri düzenledi.

       Kurum kültürünün bir yansıması olarak çalışanlarına sosyal ve kültürel fayda sağlamayı amaçlayan Çubuk Kaymakamlığı, Ankara Kalkınma Ajansı'ndan aldığı 5.310 TL. hibe ile Halkla İlişkiler Semineri gerçekleştirdi.

      İlçemizdeki kurumların müdür ve personeline yönelik olarak, Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda düzenlenen eğitime toplam 41 kişi katıldı.

      Eğitimde, Etkili İletişim, Beden Dili, Ast ve Üstlerle İletişimde Dikkat Edilmesi Gereken Konular, Protokol, Sosyal Davranış, İlişki Yönetimi ve İtibar Yönetimi konularına değinildi.

      Önemli bir danışmanlık firmasının Karadeniz Bölge Müdürü ve eğitmeni olarak görev yapan Şehnaz DERELİ, iş ve sosyal yaşamda başarılı olmanın yöntemlerini katılımcılarla paylaştı.

      Kaymakam Cemal ŞAHİN, " Kurumsal olarak personel eğitimlerini çok önemsiyoruz. Değişen dünyaya uyum sağlamak için bilgi ve tecrübelerimizi paylaşmamız gerekiyor. Birlik ve beraberlik duygusu içerisinde iş hayatında yol gösterici konularla ilgili bilgiler paylaşılan bu seminerde herkesin önemli şeyler bulacağına inanıyorum" diyerek eğitimin önemine vurgu yaptı.

seminer01-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.