KAYMAKAM SEZER'DEN HASTANE DENETİMİ

KAYMAKAM SEZER'DEN HASTANE DENETİMİ

Çubuk Kaymakamı Uğur Sezer , İlçe Sağlık Müdürlüğü, Devlet Hastanesi ve 112 İstasyonunda İncelemelerde Bulundu

Kaymakam Uğur SEZER; İlçe Sağlık Müdürlüğü, Çubuk Halil Çıvgın Devlet Hastanesi ve 112 İstasyonunda incelemelerde bulunarak eksikliklerin tamamlanması, sağlık konusunda sıkıntıların ortadan kaldırılması için tedbirlerin alınmasını talimatlandırdı.

Öncelikli olarak İlçe Sağlık Müdürlüğünü denetleyen Kaymakam Sezer , burada yapılan iş ve işlemler hakkında İlçe Sağlık Müdürü Çağdaş Engin ER’den bilgi aldı.

Akabinde eski hastane binasını ve 112 istasyonu gezerek, buranın son durumu hakkında bilgi aldı. Sonrasında Çubuk Halil Şıvgın Devlet Hastanesi’ne geçti. 

Burada Hastane Başhekimi Burhan KAYATÜRK’ten bilgi aldı. Hastanede denetimlerde bulunarak, vatandaşlarla sohbet etti.istek, sıkıntı ve taleplerini dinledi.

Bu istek, talep ve sıkıntılar doğrultusunda çalışma yapılması talimatı veren Kaymakam Sezer Hastanede gördüğü eksikliklerin bir an önce tamamlanmasını istedi.

Vatandaşların doktor eksikliği ve aksaklıklar hususundaki şikayetlerini dinleyen Kaymakamımız çözüm için çalışmalar yapılacağını söyledi.Kaymakam  eksiklik ve sıkıntılara rağmen özveriyle çalışan ve hizmet veren sağlık personellerine de teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.