Kaymakam Sezer’den Demirbaş’a tebrik ziyareti

Kaymakam Sezer’den Demirbaş’a tebrik ziyareti

Çubuk Kaymakamı Uğur Sezer, Cumhur İttifakı ve Ak Parti adayı olan 31 yerel seçimlerde belediye başkanı seçilen Baki Demirbaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından bir taraftan esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirirken diğer taraftan da makamında tebrikleri kabul ediyor.

Göreve başlamasının ikinci gününde Çubuk Kaymakamı Uğur Sezer’i ağırlayarak, ilçede iki kurumun ortaklaşa yapabileceği konular hakkında görüş alışverişinde bulunan Demirbaş, ilçe halkının refah içerisinde yaşayacakları üreten bir Çubuk inşa etmek için var güçleriyle çalışacaklarını kaydetti.

Kaymakam Sezer’i misafir etmekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Demirbaş, ‘’İlçemizin dinamikleri ve vatandaşlarımızla ortak hareket ederek, Çubuk’umuzu daha güzel yerlere taşımak için inşallah çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Vatandaşlarımızın beklentileri doğrultusunda, ilçemizi modern ve daha yaşanabilir bir hale getirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz’’ diye konuştu.

Kaymakam Sezer ise, göreve seçilmesinden dolayı Başkan Demirbaş’ı tebrik ederek, ‘’İlçemizde çok sakin ve sükunet içerisinde bir seçim süreci geçti. Önceden aldığımız tedbirlerle özellikle çok sayıda muhtar adayının çıktığı mahallerimizde hiçbir olay olmadan seçim sürecini yaşadık. Tüm siyasi partilerimizin ve sizlerin de katkılarıyla her hangi bir olay yaşanmadan vatandaşlarımız demokrasilerin gereği olan oylarını kullandılar. İnşallah Çubuk sizlerin yeni dönemde yürüteceğiniz çalışmalar sayesinde gelişmeye devam edecektir. Başkanımıza ve ekibine başarılar diliyorum’’ ifadesini kullandı.

Kaymakam Sezer’e ziyarette İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Çam ve İlçe Jandarma Komutanı Umut Gürses’de eşlik etti.

 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.