Kaymakam Şahin ve Başkan Vekili Metin, ilçe protokolü ile bayramlaştı

Kaymakam Şahin ve Başkan Vekili Metin, ilçe protokolü ile bayramlaştı

Çubuk Kaymakam Cemal Şahin ve Belediye Başkan Vekili Zeki Metin ilçe protokolü ve huzurevi sakinleriyle bayramlaştı.

Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, Kaymakamlık bahçesinde ilçe protokolüne bir resepsiyon vererek bayramlaşma töreni düzenledi.

İlçe protokolü, siyasi parti ilçe temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarının yoğun bir şekilde katıldığı bayramlaşma töreninde davetlilerle yakından ilgilenen Kaymakam Şahin, bayramda şehir dışında olması nedeniyle bayramlaşma törenini ilk mesai gününe bıraktıklarını söyledi.

Çubuk Belediyesi Başkan Vekili Zeki Metin’in ve Çubuk Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyelerinin de katıldığı resepsiyonun ardından Kaymakam Şahin ve beraberindeki heyet, Ramazan Bayramı dolayısıyla Abidin Yılmaz Huzurevi’ni ziyaret ederek huzurevi sakinleriyle bayramlaştı.

Huzurevindeki yaşlıların bayramlarını kutlayarak onlarla sohbet eden Kaymakam Şahin ve Başkan Vekili Metin, istek ve şikayetlerini de dinledi. Huzurevi sakinlerinden yakın ilgi gören Kaymakam Şahin, katları gezerek yaşlıların ellerini tek tek öptü.

Huzurevin çalışanlarıyla da bayramlaşan Kaymakam Şahin, ‘’Bayramlar bir milletin yardımlaştığı, küskünlerin barıştığı, manevi değerlerin yoğun yaşandığı günlerdendir. Bu yıl bayramlaşma konseptini biraz değiştirerek kaymakamlık bahçesinde açık alanda vatandaşlarla iç içe bayramlaşma yaptık. Düzenlediğimiz resepsiyonun ardından tüm ilçe protokolümüzle birlikte huzurevimiz de ziyaret ettik. Burada yaşlılarımız huzur içerisinde yaşıyorlar. Hem onlarla burada buluşmak hem de onlara hizmet edenlerle aynı ortamda bir arada bulunmak istedik. Güzel bir bayramlaşma töreni oldu’’ diye konuştu.

Daha sonra program ilçedeki diğer kurumlara yapılan bayram ziyaretleriyle sona erdi.  

bayramlasma-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.