Kaymakam Meftun Dallıya Veda Yemegi

Kaymakam Meftun Dallıya Veda Yemegi

Yenimahalle Kaymakamlığına atanan Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı için veda yemeği düzenlendi.

Dallı için düzenlenen veda yemeğine, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Doğan, ASKİ Genel Müdürü Kamil Kılıç, Keçiören Kaymakamı Mustafa Güler, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Çalık, ilçe belediye başkanları, kaymakamları, daire amirleri, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri, öğretim görevlileri, okul müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, muhtarlar, din görevlileri, esnaflar ve birçok kişi katıldı.

Dallı, yemekte yaptığı konuşmada, makam ve mevkilerin halka daha iyi hizmet edebilmek için kullanılması gerektiğini ifade ederek, "Ben devleti yola, devletin görevlilerini bu yollarda çalışan vasıtalara, vatandaşlarımızı da bu vasıtaları kullanan yolculara benzetirim. Yollar ve vasıtalar, yolcular ve yükler hedefine, menzillerine vara bilsin diye vardır. Yollar ve vasıtalar ne kadar iyi olursa, yolcular varacakları yere o kadar emniyetli ve hızlı ulaşırlar. Yolların ve araçların, taşıdıkları yüklerin ağırlığından şikayet etme hakları yoktur" dedi.

Çubuk'ta geçen 4 yılının hayatı ve meslek hayatında önemli bir yeri olduğunu dile getiren Dallı, bu süre içerisinde bu güzel ilçede hayatı boyu görüşeceği dostlar edindiğini vurguladı.

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Kaymakam Dallı'nın ilçede tüm kamu kurum ve kuruluşları arasında bir ahenk ve uyum sağladığını belirterek, "Sayın Dallı iyi bir orkestra şefiydi. Biz kendisiyle çok verimli bir çalışma dönemi geçirdik. Kendisinin Çubuk halkının gönlündeki yeri çok farklıdır. Çubuk halkı onu asla unutmayacak. Biz kendisine, bize kattığı değerler için çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Kendisini kısa bir süre tanıma fırsatı bulduğunu söyleyen Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Doğan ise, mütevazı kişiliği ile kendisini hiç unutmayacaklarını söyledi.

Konuşmasında ilçede kurulacak üniversite hakkında da bilgi veren Prof. Dr. Doğan, yeni bir üniversite kurmanın zorluklarını anlattı. Kurulacak üniversitede diğer üniversitelerden farklı olarak daha çok öğretim görevlisi yetiştireceklerini vurgulayan Prof. Dr. Doğan, üniversitenin tamamlandığında yaklaşık 25 bin öğrenciye hizmet vereceğini sözlerine ekledi.

Kaymakam Dallı'nın onuruna ilçe de okullarda görevli müzik öğretmenleri tarafından oluşturulan koronun Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği ziyafeti verdiği gecede, katılımcıların bazıları da duygularını ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.