Kaymakam Meftun Dallı'dan Özdene Hayırlı olsun ziyareti

Kaymakam Meftun Dallı'dan Özdene Hayırlı olsun ziyareti

Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dedi.


Yerel seçimlerin ardından bu gün göreve başlayan Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, göreve başladıktan sonra ziyaretçi akınına uğradı. Kendisine ziyarete gelen çok sayıda vatandaş ve bürokratın yanı sıra Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı"da vardı. Kaymakam Dallı, hayırlı olsun ziyaretini vakit geçirmeden bir an önce yapmak istediğini belirterek şunları kaydetti:"" Sizinde biriken sorunların çözümü için acele ettiğinizi bildiğim için hayırlı olsun ziyaretlerini vakit geçirmeden yapalım istedim. Öncelikle seçimlerin vatanımıza, milletimize ve ilçemize hayırlar getirmesini dilerim. Biran önce hizmete başlayarak ilçemizin imajını olumlu yönde değiştirmek gerekmektedir. Bunu da çok çalışmakla ancak başara biliriz"" dedi

Kendilerinin bu konuda işlerinin ehli olduğuna inandığını ifade eden Kaymakam Dallı, ilçe için güzel hizmetler yapılacağını belirtti.

İlçesi için güzel projelere imza atacağını söyleyen Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, ilçenin sorunlarını ve çözüm yollarını da bildiğinin altını çizdi. ""İlçemi metropol ilçeler arasında her konuda parlayan bir yıldız yapmak için göreve talip olduk. Allah nasip ederse ilçemin her konuda imajını yenileyeceğiz"" şeklinde konuştu.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.