KAYMAKAM DALLI, Halkın Ayağına Giderek Sorunlarını Dinledi

KAYMAKAM DALLI, Halkın Ayağına Giderek Sorunlarını Dinledi

Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı, Yukarı Çavundur Mahallesine gerçekleştirdiği ziyaretle vatandaşların sorunlarını bizzat yerinde görüp, vatandaşın taleplerini dinledi.

Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Mensur Toprak, Şube Müdürü Salih Kahraman ve beraberinde öğretmenler ile birlikte Yukarı Çavundur Mahallesini ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün geçtiğimiz dönem uygulamaya koyduğu Çubuk"un Hafızası (ÇU-HA) projesi kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürü Mensur Toprak"ında aralarında olduğu bir grup öğretmenin Yukarı Çavundur Mahallesinde 60 yaşın üzerindeki insanlar üzerindeki yaptıkları çalışmaları yerinde inceleyen Kaymakam Dallı, daha sonra mahalleyi gezerek vatandaşlarla sohbet etti.

Kaymakam Dallı, Mahalle Muhtarı Habib Yavuz"dan yol, okul, sağlık, tarım ve diğer sorunlar hakkında bilgi alırken vatandaşın taleplerini de dinleyip, yaşlıların hatırını sordu. Yukarı Çavundur İlköğretim Okulunu da inceleyen Kaymakam Dallı, Okul Müdürü Engin Yurtalan"a başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Mahallede bulunan Mahalle Ekmek Fırınını da gezen Kaymakam Dallı, Yukarı Çavundur Ekmeği yapan bayanlarla bir süre sohbet etti. Ekmek hakkında bilgi alan Kaymakam Dallı, ekmeğin ilçe merkezinde satılması gerektiğini vurgulayarak, şunları söyledi:"" Evinizde yemek için yaptığınız bu ekmeğin ticaretinin de yapılması iyi olur. Birçok kişiye istihdam olanağı olur. Sizlerde bu ekmeği yaparak para kazanmış olursunuz. Tadı çok güzel olan bu ekmek satıldığı taktirde sürekli bende alırım"" dedi.

Birkaç vatandaşın evini de ziyaret eden Kaymakam Dallı, Muhtardan Mahallede yardıma muhtaç kişilerin belirlenmesini de istedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.