Kaymakam Çenet, Vatandaşlarla Bayramlaştı

Kaymakam Çenet, Vatandaşlarla Bayramlaştı

Çubuk Kaymakam İbrahim Çenet, protokol üyeleri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Çenet, Kaymakamlık bahçesinde düzenlenen Kurban Bayramı programında protokol üyeleri ve vatandaşlarla bayramlaşarak bir süre sohbet etti.

Programa İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Çam, Belediye Başkan Vekili Hasan Hüseyin Karakuş, İlçe Jandarma Komutanı Umut Gürses, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Arslan, İlçe Müftüsü Muharrem Genç, Çubuk Ziraat Odası Başkanı Orhan Gülle, Çubuk Muhtarlar Dernek Başkanı Burhan Şan, Ak Pati İlçe Başkanı Baki Demirbaş, MHP İlçe Başkanı Adem Kisecik, Çubuk Terör Mağdurları Başkanı Zeki Avan, Çubuk Platformu Başkanı Şuayip Yaman, Çubukspor yönetim kurulu, Çubuk Ülkü Ocakları Başkanı Gürsel Horat, kamu kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi partilerin temsilcileri, mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldı.

Daha sonra beraberindekilerle huzurevini ziyaret eden Çenet, ardından şehitlikte düzenlenen programa katıldı ve şehit yakınlarını ziyaret etti.

Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesini de ziyaret eden Kaymakam Çenet, hastane çalışanlarının ve hastaların bayramını kutladı.

Çenet, yaptığı açıklamada, dini bayramların küskünlerin barıştığı, dargınlıkların unutulduğu, büyüklerin ziyaret edildiği güzel günler olduğunu söyledi.

Çubuk'un nüfusu oranla en çok şehit veren ilçe olduğunu vurgulayan Çenet, "Bugün rahat ve huzur içerisinde bayram kutluyorsak bunu, ülke için canlarını seve seve feda eden şehitlerimize borçluyuz. Allah onlardan razı olsun." dedi.

Bayramlaşma programında Çubuk Dernekler Federasyonu Başkanı Recep Taş'da huzurevi sakinlerine üzerinde ÇUDEF yazılı havlular hediye etti. 

2dsc03475-down.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.