Karakuş, Zabıta Görevi’ni Yapıyor

Karakuş, Zabıta Görevi’ni Yapıyor

Çubuk Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Karakuş, son zamanlarda bazı yerel internet sitelerinde hakkında yazılanlar hakkında açıklama yaptı.

Hasan Hüseyin Karakuş, açıklamasında şunlara yer verdi:

“Bazı yerel internet sitelerinde,”Karakuş Cafeye taktı” şeklinde verilen haberlerde ve yorumlarda şahsıma yönelik haksız ithamlarda ve saldırılarda bulunulmuştur.

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki; Herhangi bir esnafımıza veya vatandaşımıza karşı kişisel bir husumet veya düşmanlığımın olması söz konusu olamaz. Ayrıca herhangi bir işletmeyle de bir bağımın olması söz konusun olamaz.

Habere söz konusu Cafe tarafından yapılan yol işgalinin iki kişinin rahatça geçemeyeceği seviyeye ulaşması ve şikayetlerin artması üzerine belediyemiz zabıta ekipleri görevlerini yerine getirerek müdahale etmişlerdir.

Atatürk Parkında bulunan 5- 6 adet çay ocağı masa ve sandalyelerini dükkanlarının önlerine ve kenarlarına koymaktadırlar. Bunlardan sınırlarını aşanlara da ekiplerimiz müdahale etmektedir. Ayrıca bunlar ile söz konusu Cafenin yapmış olduğu yol işgalini aynı kefeye koymak hedef saptırmaktır.

Belediyemiz Zabıta ekipleri bundan sonrada kanunların kendilerine vermiş olduğu yetkilere dayanarak kamunun ortak kullanım alanlarındaki işgallere asla müsaade etmeyecektir.’’

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum