Kamyoncular Koop İhraç'a Tepkili

Kamyoncular Koop İhraç'a Tepkili

Çubuk Kamyoncular Koop.Başkanı Adil Ateş,"BİZ ALIRIZ, BİZ ATARIZ MANTIĞIYLA SİYASET OLMAZ İHRAÇ KARARI YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİLMELİDİR".



Çubuk- Kamyoncular Koop Başkanı Adil Ateş Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca'nın Ak Parti'den ihraç edilmesi ile ilgili yaptığı açıklamada" biz alırız, biz atarız "mantığıyla siyaset olmaz dedi.

Ateş yaptığı açıklamada" Belediye Başkanı Adem Tuğluca'nın AkParti'den ihracı tamamen siyasidir. Basında çıktığı kadarıyla Girişim Entegre'nin takasının ileri sürülmesi tamamen hayalidir. Bu konudan dolayı ihraç ediliyorsa o, karara imza atan diğer meclis üyeleri neden ihraç edilmiyor.

AKP'nin kapatılma konusunun gündeme geldiği günlerde bu olayın yapılması Türkiye'de gözleri Çubuk'a çevirmiştir. Bu da Çubuk insanını rencide etmiştir. Sanki ilçede bir şeyler olmuş da Tuğluca ihraç edilmiş. Kimse siyasi kavgalarından, iç çekişmelerinden dolayı ilçemizi Türkiye'ye kötü reklam ederek rant peşinde koşmasın. Bu ihraç tamamen kendi parti içi hesaplaşmalarıdır.

Girişim olayının üzerinden 4 yıl geçmesine rağmen, mahkemeye intikal etmiş ve sonucu belli olmayan bir konu ile ilgili 4 yıl sonra ihraç kararı verilmesi inandırıcı değildir. Biz kooperatif olarak Girişim'in belediye'ye devrettiği arsaya yatırımcı getirdik. Satsınlar bugün 2 trilyondan aşağı bir fiyatla gidecek mi? Kamyoncu esnafı olarak bir il'e veya ilçe'ye mal götürdüğümüzde ihraç kararı karşımıza çıkıyor. Olayın iç yüzünü de bilmedikleri için sanki ilçede çok vahim şeyler olmuş da belediye başkanı ihraç edilmiş. Karşımıza kötü bir imaj olarak çıkıyor. Parti içi çekişmelerin bir ilçeye mal edilmemesi gerekir. Onun için ihraç kararı yeniden gözden geçirilmelidir.
AKP bu tür konuları bırakıp esnafın sorunlarına eğilmelidir. Küçük esnaf bitme noktasına geldi. Hükümet ülkeyi toz pembe gösteriyor. AB uyum yasaları çerçevesinde çıkardığı kanunları uygulamıyor. Kamyoncu esnafı artık mazot kullanamaz hale geldi. Mazot yerine yağ kullanıyor. Nakliye yaptıracak benim kamyonumun yaktığı mazotu yerine yaktığı yağı hesaplayarak iş vermeye çalışıyor.
İhraç kararı inandırıcı olmadığı gibi ilçemiz açısından iyi olmamıştır. Çubuk halkı rencide edilmemelidir. Bu karar tekrar gözden geçirilmelidir"dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum