Kalecik'te katliam! 4 ölü

Kalecik'te katliam! 4 ölü

Kalecik'in Gölköy ilçesinde düzenlenen silahlı saldırıda, ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti ve 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Yusuf O. adlı kişi, Kalecik ilçesine bağlı Gölköy'de bir evde bulunanlara tabancayla ateş açtı. Saldırıda Satılmış Koç, Mustafa Koç ve Nizamettin Yılmaz ile ismi alınamayan 1 kişi hayatını kaybetti, kimlikleri henüz belirlenemeyen 4 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin hayati tehlikesi olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri, Gölköy'ün eski muhtarı olduğu ifade edilen zanlı Yusuf O.'yu, düzenlenen operasyonla polis tarafından yakalandı.

Olay, Kalecik'e bağlı 10 kilometre mesafedeki Gölköy Köyü'nde bugün öğlen saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre bahçeye komşunun ineğinin girmesi sonucu çıktığı belirtilen kavga önce arbedeye, ardından silahlı çatışmaya dönüştü. Çatışmada ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralı olarak hastanelere kaldırıldı.

İddiaya göre Gölköy Köyü'nde bahçeye bir ineğin girmesi sonucu meydana geldiği belirtilen tartışmanın arbedeye dönüşmesi sonucu silahlar patladı. Çatışmada aynı aileden Satılmış ve Mustafa Koç ile Nizamettin Yılmaz'ın tabanca ile vurularak hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı. Olay sonrası Gölköy Köyü'nün eski muhtarı olan Yusuf O.'nun kaçtığı belirtildi. Saldırıda yaralanarak Kalecik Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan biri ambulans helikopter ile Ankara'ya kaldırılırken, diğer iki kişi ise Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri, Gölköy köyü eski muhtarı olduğu öğrenilen zanlı Yusuf O.'nun yakalanması için çalışma başlattı.

Silahlı saldırı sonrası Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Refik Demirtaş ve Güngör Koç'un yakınları, olayla ilgili yaptıkları açıklamada, "Eski muhtarın tarlasına Koç ailesinin ineklerinin girmesi sonucu tarlada her iki aile arasındaki yaşanan tartışma sonucu silahlı çatışmaya dönüştü. Biz silah seslerini duyarak olay yerine gittik. Yakınlarımızın yaralandığını gördük. Olay sırasında silahla yaralanan çok sayıda kişi vardı. Biz yakınlarımızı Kırıkkale'ye getirirken, diğer yaralılar ise Ankara ya götürüldü"dediler

ÖLÜ SAYISI 4 OLDU
Kalecik Kaymakamı Mustafa Dalkılıç, ilçeye bağlı Gölköy köyünde eski muhtar Yusuf O'nun düzenlediği silahlı saldırıda 4 kişinin öldüğünü, 1'i ağır 3 kişinin de yaralandığını belirtti. Saldırıda aynı aileden Satılmış, Mustafa ve Ömer Koç ile Nizamettin Yılmaz'ın öldüğü belirtilirken, biri ağır 3 kişi de yaralandı.




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.