Kaldırımlara Bahar Temizlği

Kaldırımlara Bahar Temizlği

Çubuk Belediyesi Temizlik İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından kaldırımlara bahar temizliği yapıldı.

Çubuk"ta kış sezonundan sonra Ankara Bulvarı ve Atatürk Caddesin de Çubuk Belediyesi Temizlik İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından temizlik çalışması başlatıldı. İki su tankeri, bir yol süpürme aracı ve 10 personelin katıldığı çalışmada Ankara Bulvarı ve Atatürk Caddesin deki bütün kaldırımlar ve yol kenarları suyla yıkandı. Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Bektaş,""Kış sezonundan sonra kaldırımlarda ve yol kenarlarında biriken çamur ve tozları temizlemek için yıkama çalışması başlattık. Gece geç saatlerde başlayan yıkama çalışmalarına hava şartları müsaade ettiği sürece devam edeceğiz"" dedi.

Temizlik imandan gelir sözü ile hareket ettiklerini belirten Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden,""Bol yağışlı geçen kış sezonundan sonra biriken çamurların ve tozların temizlenmesi amacı ile kaldırımlar yıkanmaktadır. Yıkama çalışması yapılırken de kesinlikle su israf etmeden mümkün olduğunca az su harcayarak temizlik çalışması yapılmaktadır"" şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum