KADIOĞLU KUNDURA YENİ YERİNDE HİZMETE GİRDİ

KADIOĞLU KUNDURA YENİ YERİNDE HİZMETE GİRDİ

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Yavuz Selim Mahallesi’nde bir işyeri açılışına katıldı.

Yavuz Selim Mahallesi İzzet Korman Sokak üzerinde bulunan bir ayakkabı firmasının açılışına katılan Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin ve Belediye Başkanı Tuncay Acehan, açılış kurdelesini birlikte kesti.

kadioglu4.jpg

Kesilen kurban ve yapılan duaların ardından konuşan Kaymakam Şahin, bir iş yerinin açılışında bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Yeni iş yerleri açılmasının ilçenin ekonomik yapısının da bir göstergesi olduğuna dikkat çeken Şahin, ’’Ben bu iş yerini ilçemize kazandıran iş adamımız Sabrı Tatlısu’ya çok teşekkür ediyorum. Bu iş yerinde bol bol kazançlar diliyorum ve tüm ilçeye hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum’’ dedi.

kadioglu2.jpg

Bu tür iş yerlerin ilçenin gelişmesine katkı vereceğine inandığını ifade eden Başkan Acehan, mahallede bulunan tarihi binaların restore edilmesi ile daha da çok gelişeceğini kaydetti. Yatırımcıların yeni iş yerleri açmaya davet eden Acehan, ’’İşletmeyi açan kardeşimiz bu işletmeden inşallah hayırlı bol kazanç elde eder. Bu iş yerinin başta Çubukumuza, çalışacak arkadaşlarımıza ve iş yeri sahibine hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah İzzet Korman Sokak, üzerinde bulunan 3 adet tarihi binanın restore edilmesi ve yeni modern binalardan sonra çok daha güzel görünüm kazanacak. Bu binaları restore etmek ve ilçemize hizmet etmek için Cenabı Allah bizlere yardımcı olsun inşallah. Ben tekrardan iş adamımız tebrik ediyor hayırlara vesile olmasını diliyorum’’ diye konuştu. 

kadioglu3.jpg

Açılışın ardından iş yeri sahibi ile birlikte mağazayı gezen Başkan Acehan, ayakkabıları incelerken fiyatları hakkında bilgi aldı.

kadioglu6.jpgAçılışa Kaymakam Cemal Şahin, Belediye Başkanı Tuncay Acehan yanı sıra Belediye Meclis üyeleri, daire müdürleri, oda başkanları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, mahalle muhtarlarıyla ve vatandaşlar katıldı.

kadioglu7.jpgkadioglu1.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.