Kadınlara 5 sevgililer günü hediyesi tavsiyesi

Kadınlara 5 sevgililer günü hediyesi tavsiyesi

Hiç şüphesiz Sevgililer Günü erkekler açısından çok daha önemli. Çünkü pek çok ilişkinin geleceği bu günde alınacak hediyeye bağlı diyebiliriz. Aslında erkekler için pek bir sorun yok. Fakat kadınların bu günü fazlasıyla önemsedikleri yadsınamaz bir gerçe

Hiç şüphesiz Sevgililer Günü erkekler açısından çok daha önemli. Çünkü pek çok ilişkinin geleceği bu günde alınacak hediyeye bağlı diyebiliriz. Aslında erkekler için pek bir sorun yok. Fakat kadınların bu günü fazlasıyla önemsedikleri yadsınamaz bir gerçek. Doğal olarak hal böyle olunca, erkekler için Sevgililer Günü hediyesi farklı bir öneme kavuşuyor. Peki bu özel günde sevgilinizi nasıl mutlu edebilirsiniz? Elbette Yüce Gümüşçülük, Yüceller Grup, Yavuzlar AVM, Maximum AVM ve Öztürkler Mobilya sizlere hediye konusunda yardımcı olacaktır.  

Aslında, erkeklerin hediye anlamında kadınlardan daha çok seçeneğe sahip olduğunu söyleyebiliriz. En basitinden bir gümüş bileklik ya da gümüş yüzük bir tesbih bile günü kurtarmaya yetecektir. Hatta evlilik teklifini de bugüne sıkıştırarak zaten almak zorunda olduğunuz gümüş yüzüğü sevgililer günü hediyesi niyetine de verebilirsiniz. Böylece bir taşla iki kuş vurmuş olursunuz.

Bu yazıdaki konumuz ise teknoloji sevdalısı kadınlar için en iyi Sevgililer Günü hediyesi nedir? Malum, seçenek çok fazla. En kötü gider bir kolaj çalışması yapar verirsiniz. Kadınlar böyle şeyleri nedense çok fazla seviyor. Bizim yazacaklarımız ise biraz daha bütçe isteyen şeyler. Son defa da uyarmak lazım. Bunlar teknolojiden hoşlanan bayanlar için iyi bir Sevgililer Günü hediyesi olacaktır. Yoksa farklı alternatiflere göz atmanızı tavsiye ederiz.

-Akıllı telefon (Elbette Vestel)

Evet, ilk sırada akıllı telefon var. Fakat kadınlar için akıllı telefonların farklı kriterleri mevcut. Öyle pat diye gidip gövde gösterisi yapar gibi en pahalısını almayacaksınız. Öncelikli olarak alacağınız telefonun mutlaka çift kamerası olmalı. Malum kadınlar fotoğraf çekilmeyi sever. Ve kesinlikle ön kamerası da çok iyi fotoğraf çekmeli. Muhtemelen ilk fotoğrafı sizinle çekilecektir. O yüzden leş gibi bir kamera ile rezil olmayın derim. Bir de mümkünse pembe ve tonlarında bir renge sahip olsun. Malum şu aralar pembe telefonlar bayanlar arasında revaçta. Bunu da tabi ki Yüceller Gruptan Vestel ürünleri olacaktır.

Bakım seti (Kişisel Bakım Setleri)

Kadınlar bakımlı olmayı sever. Malum şu aralar piyasada pek çok markanın, sayısız bakım seti ürünü var. Bu kadınların hoşuna gidebilecek bir hediye. Fakat aynı zamanda sizi sevgilinizden ayırabilecek bir risk de taşıyor. Keza karşınızdaki kişi “sen bana ne demek istiyorsun” deyip hediyenizi başınıza da çalabilir. O yüzden partneriniz ile aranızdaki ilişkiye göre bu hediyeye karar vermeniz gerekiyor. Yüceller Grupta ve Yavuzlar AVM’de kişisel bakım setleri fazlasıyla mevcut. Bakmanızı tavsiye ederiz.

-İsim yazılı bileklikler ve Gümüş kolyeler

Son dönemde trend olan bir diğer ürün ise, isimlerin yazılı olduğu bileklikler. Bu bileklikler çiftlere özel yapılıyor. Siparişinizi veriyorsunuz, sizin ve partnerinizin ismini yazarak adresinize gönderiyorlar. Bu hediye hem romantik, hem de kişiye özel oluyor. Çubuk’ta alabileceğiniz tek adres Yüce Gümüşçülük

-Çamaşır ve Bulaşık Makineleri

Kadınların en çok hoşlanacakları hediyelerin başında elbette işlerini kolaylaştıracak ürünler gelmektedir. Bunların başında da çamaşır ve bulaşık makineleri gelmektedir. Eğer çok fazla ses çıkartan bir ürün kullanılıyorsa evde bu kadınları çok daha rahatsız ediyor. Özelliklede bu sevgililer gününde eşinize çok programlı akıllı sessiz bulaşık ve çamaşır makinesi alırsanız eşinizin gönlünü de fetih etmiş olursunuz. Elbette bunları alabileceğiniz Çubuk’ta en güzel adreslerde Yüceller Grupta ve Yavuzlar AVM’dir Hem uzun vade taksit imkanı hem de uygun fiyatlara hediyenizi alabilirsiniz.

-Yuvanızı süsleyecek hediyeler

Evet, son önerimiz de bildiğimiz yuvaları süsleyecek yapma çiçeklerden tutunda aklınıza gelebilecek her şey. Parfüm ve deodorantlardan, makyaj ürünlerine. Avize çeşitlerinden duvar saatlerine, tüm vitrin süslemelerinden oyuncak ayısına kadar aklınıza ne geliyorsa Maximum AVM’de bula birsiniz. Sevgiliniz için sevdikleriniz için alabileceğiniz aradığını tüm hediyeler Maximum’da mevcut. Hediye almadan mutlaka uğramanızı tavsiye ederiz. Hele şu günlerde yüzde 50 gibi bir indirim var ki bu fırsat kaçmaz.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.