Kaçak Ekmeğe Geçit Yok

Kaçak Ekmeğe Geçit Yok

Çubuk Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından kaçak ekmek satıcılarına göz açtırılmıyor

Son zamanlarda vatandaşın ekmeği ile oynayan çıkar gruplarına Çubuk Belediyesi Zabıta Müdürlüğü operasyonlar düzenlemeye başladı.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe sınırları içerisinde ekmek üreten fırınları sıkı denetime alırken, ilçe dışından gelen gramajları eksik ve üretim tarihleri belli olmayan ekmek satıcılarına göz açtırmıyor. İlçe dışında hangi şartlarda üretim yapıldığı belli olmayan ve olması gereken gramaj da olmayan ekmek satıcıları düzenlenen operasyonla yakalandılar.

Zabıta Müdürü Orhan Ünal"ın yaptığı açıklamaya göre zabıta ekipleri devriye sırasında şüphelendikleri araca dur ihtarında bulunduklarını belirterek şunlara değindi;” Dur ihtarına uymayan araç ekiplerden kaçmaya başlamıştı ve kovalamaca sonrası araç ekiplerimiz tarafından yakalanmıştır. Araçta yaptığımız incelemeler sonucu, araçta 600 adet ilçe sınırları içerisinde üretilmeyen ekmek çıkmıştır. Yaptığımız incelemede 400 ekmeğin bayat olduğu ortaya çıkmıştır. Üretim aşaması belli olmayan ve üretim izni olmayan ekmek satanlara göz açtırmayacağız.” Dedi

Vatandaşların daha duyarlı olmaları gerektiğini de belirten Zabıta yetkilileri Alo 153 veya zabita@cubuk.bel.tr adreslerinden kendilerine çok rahatlıkla ulaşabileceklerini belirtiler. Ayrıca etiketi olmayan ekmek almamaları gerektiğinin de altını çizdiler.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum