İYİ PARTİ ADAYI GÖKHAN BEKER’DEN ESNAF ZİYARETİ...

İYİ PARTİ ADAYI GÖKHAN BEKER’DEN ESNAF ZİYARETİ...

İYİ Parti Ankara 2. Bölge 3. sıra Milletvekili adayı Gökhan BEKER, Çubuk İlçe Başkanı Raşit Burkay ÖZGÜN ve beraberlerindeki parti teşkilatı üyeleri ile Çarşı İçi ile Perşembe Pazarı esnafını ziyaret ettiler.

Şuayip YAMAN

İYİ Parti'nin seçim sloganı: “Yüzünü Güneşe Dön Türkiye”

 

İYİ Parti Ankara Milletvekilleri de “Yüzünü Güneşe Dön Ankara” Sloganı ile seçim gezilerine start verdiler.

 

İYİ Parti Ankara 2. Bölge 3. sıra milletvekili adayı Gökhan Beker, İYİ Parti Çubuk İlçe

teşkilatı üyeleri ile birlikte esnaf ziyareti yaptı. Onlarla tanıştı, sorunlarını dinledi, vaatleri anlattı.

 

Öğrenim hayatına halen Maltepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi 4. sınıf öğrencisi olarak devam eden BEKER, Geleceğin ancak gençler ile şekilleneceğine olan inancını açık bir şekilde ortaya koymaktadır.

 

İYİ Parti Çubuk İlçe Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre; 24 Haziran seçimleri için vatandaş ziyaretleri yapan İYİ Parti Milletvekili Adayları esnafın görüşlerine verdikleri önemi her biriyle tek tek fikir alışverişinde bulunarak belli ediyor.

 

En dertli bölgelerden biri olan Çarşı İçi ve Pazar Esnaf kesimi ile diğer esnaf kesimi uzun süredir düzelir ümidi ile Ak Partiye oy verdiklerini lakin artık ümitleri tükendiği için bu dönem oy vermeyeceklerini, artık denenmemişi denemek, istediklerini belirtiyorlar.

 

Zenginin daha zengin fakirin daha fakir olduğu bir ülkede yaşamak istemediklerini ve sonlarını hiç iyi görmediklerini belirten esnaf  Artık şansımızı İYİ Parti ile deneyeceğiz ve inanıyoruz ki bugünden daha iyi günlere gideceğiz 24 Haziran sabahı bu düzenin değişmesi için sandıklara gidip oyumuzu vereceğiz. Cesurlar hareketini sonuna kadar destekleyeceğiz görüşünde birleşiyor.

 

İYİ Parti Ankara 2 Bölge 3. sıra Milletvekili Adayı Gökhan BEKER ise yaptığı esnaf ziyaretleri esnasında Bizler sizler için yola çıktık, sizlerle senelerdir zaten aynı ortak paydalar için mücadele eden halkın içinden gelen insanlardık. Bundan sonrada aynı ortak paydalar için mücadele edeceğiz.

 

Gün; Yüzümüzü güneşe dönme vaktidir. Güneş 25 Haziran sabahı Türkiye’nin üzerine en kuvvetli hali ile doğacak. Esnafın ve sanayicinin yeniden kendisini toplaması için projelerimiz var ve bu projeleri seçilir seçilmez gerçekleştirmek için ilk adımları atacağız.

 

Ülkemiz içinde var gücümüzle çalışacak bölgemizin kalkınması için gerekli yatırımları almasını sağlayacağız. Yolumuz iyilik yolu, yolumuz doğruluk yolu dedi.

dscn6603-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.