İşyerlerinde Çifte Standart Uygulanıyor

İşyerlerinde Çifte Standart Uygulanıyor

Geçtiğimiz günlerde ilçemizde bir market daha Çubukluların hizmetine girdi. Marketin adı “BAŞGİMPA”, hayırlı uğurlu olsun.. Allah hayırlı kazançlar versin. Ama bu market Ankara Bulvarı üzerinde ilk açıldığı günden beri yaya kaldırımını işgal etmiş durumda

 

                                                                                                                    Şuayip YAMAN

Geçtiğimiz günlerde ilçemizde bir market daha Çubukluların hizmetine girdi. Marketin adı “BAŞGİMPA”, hayırlı uğurlu olsun.. Allah hayırlı kazançlar versin. Ama bu market Ankara Bulvarı üzerinde ilk açıldığı günden beri yaya kaldırımını işgal etmiş durumda.. Yaya kaldırımına bile stant kurmuş..  Market bununla da yetinmeyip trafik yolunu da yarısına kadar park alanı olarak kullanıyor. Araçlar çapraz olarak park etmiş olup, trafik ancak tek şeritten işliyor. Üstelik burası Bulvar ve de en önemlisi “Devlet Yolu” dur. Araçlar bu yolu saatlerce nasıl işgal edebilir?

 

Diğer işyerlerinin önüne bir kasa dahi koydurmayan ve zaman zaman yüksek miktarda maddi cezai müeyyide uygulayan Zabıta ekipleri ve Çarşı İçi’nde araç sahiplerine iki dakikalık parka izin vermeyen ve üstelik parka çeken Trafik Şubesi ekipleri buradaki yanlış uygulamaya neden ses çıkartamıyor? Bu marketin diğer marketlerden farkı ne?

 

Yarın bu marketin yanında,  karşısında ve diğer cadde ve sokaklarda faaliyet gösteren işyerleri de bu marketi emsal göstererek aynı şekilde yaya kaldırımını ve trafik yolunu işgal ederse durum ne olur? Herhalde tadından yenmez olur.

Hani nerede herkese hak, adalet ve eşitlik?

Bu keyfi uygulamaya kim dur diyecek? Bu çifte standart değil de nedir?  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum