İşte Çubuk’un en iyi firmaları

İşte Çubuk’un en iyi firmaları

Çubuk Haber ailesi olarak Çubuk’ta yaptığımız araştırmanın sonucunda 2017’nin en iyi firmasını sektör sektör belirledik.

Çubuk Haber ailesi olarak Çubuk’ta yaptığımız araştırmanın sonucunda 2017’nin en iyi firmasını sektör sektör belirledik.

2017 yılı girişimcilik, imaj, görünürlük, kalite, müşteri memnuniyeti, net satış ve rakamlarına göre sıralamanın yapıldığı listeyi sizin için sıralıyoruz.

İşte Çubuk’un ‘Kaplanları’ sektöründe en iyileri…

  1. Maximum AVM – İlçenin en büyük alışverişlerinden biri olan Maximum AVM, düzenlediği kampanyalar, ürün çeşitliliği, fiyat politikası ve müşteri memnuniyeti gibi özellikleriyle sektörün en iyilerinden. 

2dsc00936-002.jpg

02-Toprak İnşaat Emlak- Özellikle yaptığı inşaatlarda kullandığı kaliteli ürünler, proje, profesyonel ekip, disiplin, müşteri memnuniyeti, verilen zamana rivayet etmesi ve güvenirlik gibi bir çok özellikle sektörün enlerinden.

ugur-neseli-2-001.jpg

03- BMB İnşaat – Kurumsal yapı, estetik, yenilikçilik, ürün çeşitliliği, müşteri ilişkileri ve girişimcilik gibi bir çok konuda kendini gösteren BMB İnşaat sektörün enlerinden. 

2dsc06857-003.jpg

04- Demirsan Ziraat Aletleri – Girişimcilik, yaptığı ürünün arkasında durması, Türkiye’nin bir çok yerine hizmet vermesi, iş disiplini, ARG’ye verilen önem, yenilikçilik, müşteri memnuniyeti, kalite ve güvenirlik gibi bir çok konuda kendini gösteren Demirsan Ziraat Aletleri sadece Çubuk’ta değil Türkiye çapında sektörün enlerinden.    

demirsan.jpeg

05- Çubuk Baklavacısı -  Bayan bir girişimci olarak Çubuk’un yöresel ürünlerine sahip çıkarak kendi tırnaklarıyla tırmanmaya çalışan, doğal, lezzetli ve kaliteli ürünleriyle anne lezzetlerini sofralara taşımaya çalışan yeni bir işletme olan Çubuk Baklavacısı, fırsat verildiğinde Türk kadının neler yapabileceğini kanıtlıyor. Tüm bu özellikleriyle sektörün en iyisi.  

2dsc03009-003.jpg

06- Kemaloğulları Pide ve Kebap Salonu – Açıldığı günden bu tarafa çizgisini bozmayan, nezih ve ferah bir mekanda damakları lezzetlendiren Kemaloğulları Pide ve Kebap Salonu, işe hakim olması, çekirdekten bu mesleğin her safhasında yer alması, hijyene önem vermesi, müşteri memnuniyeti, yüzleri ağırdan servisi ve bol ikramlarıyla sektörün enlerinden. En önemlisi de müşteriyi asık yüzlerin değil, güler yüzlü insanların karşıladığı bir mekan.  

2dsc01604.jpg

07- Osmanlı Sofrası Çubuk- Genç bir girişimci olması, heyecanı, bol kepçe, bol ikram, hızlı servisi, farklı lezzetlerde ilkleri sunmayı sevmesi ve görünürlük, müşteri memnuniyeti gibi özellikleriyle sektörün enlerinden.2dsc07004.jpg

08- Ünallar Giyim Çarşısı- Giyimden ayakkabıya, çantadan kemere bir çok ürünün bir arada bulunabildiği Ünallar Giyim, özellikle erkek giyimde kalite ve uygun fiyatın bir arada sunulduğu giyim mağazası olma özelliğine sahip. Sık sık kampanyaları, güler yüzlü çalışanları, müşteriyle bire bir ilgilenen mağaza sahibi olması gibi bir çok özelliğiyle sektörün enlerinden.   

12474-001.jpg

09-Burgazlar Giyim- Son zamanlarda uyguladığı fiyat politikası, her keseye uygun ürün çeşitleri, tanınırlılığı ve bilinirliği, müşteri ilişkileri, her bedene uygun ürünleri gibi bir çok özelliğiyle sektörün enlerinden.   

11540.jpg

10- Sarar Çubuk – Markasıyla tekel olması, tek bir cinse hitap etmesi, kalitesi, sezonuna göre özel indirimler sunması, müşteri memnuniyeti gibi bir çok özellikle sektörün enlerinden.    

2dsc02692-002.jpg

11- Coşkun Petrol – İlçede iki istasyonu ile yarım asırlık geçmişi, tanınırlılığı, bilinirliği, müşteri ilişkileri, müşteri memnuniyeti, kaliteye özen göstermesi, çok çeşitli imkanları bir arada sunması gibi bir çok özelliğiyle sektörün enlerinden.   

2dsc01455-001.jpg

12-Yağmur Oto Market – Girişimciliği, reklama verdiği önem, müşteriye verdiği güven, heyecanları gibi bir çok konuda sektörün enlerinden.  

2dsc06823-002.jpg

13- Has İpek Halı Yıkama Fabrikası – Çubuk ile birlikte Ankara’nın bir çok semtine hizmet veren Has İpek Halı yıkama Fabrikası, yıkamada kullandığı ürünler, verilen zamana uyması, müşteri memnuniyeti, el değmeden makinede yıkanması, kurutma ve toz alma sistemleri gibi bir çok konuda ey iyi firmaları arasında yerini aldı.5dsc01231.jpg

14-Akdemir Tesisat,,- Firma, banyo, Mutfak ve WC ürünleri başta olmak üzere kombi, banyo dolapları, merkezi ısı sistemleri gibi ürünleri satıyor. Genç girişimci olan firma sahibi, yenilikçilik, ürün çeşitliliği, kalite, fiyat ve müşteri memnuniyeti gibi bir çok konuda sektörün enlerinden.  

2dji_0213.jpg

15-Eren Ticaret  Kombi ve Ankastre – Kombi ve Ankastre ürünleriyle ön plana çıkan firma, zamanında ve hızlı hizmetle sektörde biliniyor. Ürün kalitesi, müşteri ilişkileri, reklam ve görünürlük gibi bir çok konuda sektörün enlerinden.  dji_0652.jpg

16- Kırk Konaklar Ağız ve Diş Merkezi- Ağız ve Diş sağlığı konusunda ilçede önemli yatırım yapan firma, verdiği hizmet, müşteri takibi,  hijyen ve müşteri memnuniyeti gibi bir çok konuda sektörün enlerinden. 

2dsc03216-002.jpg

17-Çubuk Ağız ve Diş Merkezi- Uzun yıllar Çubuk’ta hizmet eden firma, esnek fiyat politikası, müşteri takibi, hijyen, insan ilişkileri, çözüm odaklı çalışmaları, hijyen gibi bir çok konuda sektörün enlerinden.   

1dsc01434-001.jpg

18-Laila Pasta ve Börek Salonu – Kendi markasını oluşturan ve kendi üretimini yapan firma bir taraftan markalaşırken diğer taraftan da şube sayısını artırmaya çalışıyor. İlçeye ilkleri kazandıran firma, aynı zamanda ilçenin öz markası konumunda. Hijyen, kalite, disiplin, günlük ve taze ürünleri bulundurmasıyla sektörün enlerinden.  

2img_5878.jpg

19-Kahvecizade – Türkiye’nin önemli markalarından olan Kahvecizade, genç girişimci ortaklar tarafından ilçeye kazandırılırken, verdiği hizmetle de özellikle gençlerin merkezi haline gelmeyi başardı. Kalite, uygun fiyat politikası, hijyen ve samimi bir ortama sahip olmasıyla sektörün enlerinden. 

dsc06551-(2).jpg

20-Öztürkler Mobilya – Mobilya, halı ve küçük ev aletleriyle ön planda olan Öztürkler Mobilya, özellikle yeni evlenen çiftlerin birinci uğrak yerleri olmayı başarmış. Bir çok markayı bir arada satan firma, uygun fiyat, anlayışlı tavrı, taksitle ürün vermesi, istenilen özelliklerde istenilen ürünü kısa sürede getirebilmesi, müşteri memnuniyeti gibi bir çok konuda sektörün enlerinden.  

2dji_0420.jpg

21-Yüceller Grup – Çubuk ve Şabanözü’nde şubeleri bulunan Yüceller Grup, Vestel, Ergül gibi markalarla ön planda. Beyaz eşyadan, mobilyaya, ev tekstilinden, küçük ev aletlerine kadar bir çok ürünü pazarlayan firma, müşteri memnuniyeti, kalitesi, kurumsal yapısı gibi bir çok konuda sektörün enlerinden. 

14475.jpg

22- Kuvvet Teknik Makina İmalatı – Çubuk’un değerlerinden biri olan firma, turşu makinası, turşu ve sebze dilimleme makinası, salatalık yıkama ve dolum makinası gibi bir çok konuda makine imal ediyor. Kendi markası ile ürettiği makineler Türkiye’nin bir çok yerinden talep alıyor. Özgün ve kaliteli üretim, teknik servis ve müşteri memnuniyet gibi bir çok konuda sektörün enlerinden.    

2dsc02816.jpg

23- Baki Şahken İnş. Fıratpen Bayii – Fırat-Pen bölge bayisi olan firma, kaliteli ürünleri, kaliteli servisi, temiz iş yapması, zamanında hizmet vermesi, görünürlüğü, bilinirliği gibi bir çok konuda sektörün enlerinden.   

14132.jpg

24- Yapı Dekor Sineklik ve PVC – Özellikle sineklik ve menfez üretim, montaj alanında ön plana çıkan firma, müşteri ilişkileri, disiplinli çalışması, zamanında servis ve zamanında düzenli çalışmasıyla sektörün enlerinden.   

2img_9590.jpg

25-Pehlivanlar Gizemli Bahçe Düğün ve Toplantı Salonu- Farklı ve güzel bir mekana sahip olan firma, çeşitli kampanyalar ve müşteri memnuniyeti ile sektörün enlerinden. 

13250.jpg

26-Yüce Gümüşçülük – Çubuk Agat taşıyla işlediği birbirinden güzel takılarla ön plana çıkan Yüce Gümüşçülük, bir çok ülkeye yüzük, kolye ihraç ediyor. Gümüş ile değerli taşları buluşturan firma, kendi yaptığı ürünlerin yanında bir birinden güzel bir çok ürünün de satışını yapıyor. Hem fiyat, hem görsellik, hem de güven bakımından sektöründe bir numara olan yüce gümüş, bir çok özelliğiyle Çubuk’un en iyi firmaları arasında baş sıralarda yer alıyor.     

2dsc01255-001.jpg

27-Vardar Samsung Bayii – Elektronik ürünlerde bir numara olan firmalardan Samsung Bayiliğini yapan Vardar Ticaret, beyaz eşyada sunmuş olduğu çeşitlilik, güvenirlik, kalite, güler yüzlü hizmet, samimi yaklaşım, kolaylık sunmak gibi bir çok özellikle sektörün enlerinden.  

13566.jpg

28-BG Dizayn Duvar Kağıdı – Genç girişimcilerin bir araya gelerek Çubuk’ta bir ilki yapması, kaliteli ürünlerin yanında ürünlerimi bir zat yapılacak mekanlara uygulamaları, ürünlerinin ve işçiliklerinin arkasında olmaları. Hizmet, ulaşılabilirlik, güler yüzlü ve müşteri odaklı hizmet sunmaları gibi bir çok özellikleriyle sektöründe bir numarada bulunuyor.  

2dsc08166-001.jpg

29-Yavuzlar AVM – Uzun yıllar Çubuk’ta halı sektöründe hizmet veren Yavuz Halı Sarayı, yeni mağazasında Yavuzlar AVM ismiyle hizmet ediyor. Mobilyadan beyaz eşyaya, ev tekstilinden yataklara kadar bir çok ürünü bir arada bulunduran ve satışa sunan Yavuzlar AVM, kurumsal yapısı, müşteri memnuniyetini en üste çıkartma çabaları, güçlü servisi, uzun vadeli ürün satış, her bütçeye uygun ürün yelpazesi gibi bir çok yönüyle sektörün enlerinden.

1dji_0691.jpg

30-Girgin Halı  - Sektörde yeni atılımıyla parlayan Girgin Halı, fiyat politikası ile piyasada dengeleri değiştirmeye çalışıyor. Bir çok markanın bayiliğini de yapan Girgin Halı, müşteri memnuniyeti, ürün çeşitliliği gibi bir çok konuda sektörün enlerinin arasına girmeyi başardı

2dsc03249.jpg

31- İpek Ekmek ve Unlu Mamuller Fabrikası – Yarım asırlık geçmişi, ürün kalitesi, gramaja gösterdiği önem, yenilikçilik, hijyen gibi bir çok konuda sektörün lideri olan ipek ekmek, özellikle de kendine has sütlü pidesiyle lezzette tahtını uzun yıllarıdır koruyor. Ekmek çeşitlerinin yanında pasta ve börekle de piyasada aranan marka haline gelen İpek ekmek, deden toruna sirayet eden bilgi birikimiyle butik bir aile şirketi. Tüm bu özellikleriyle İpek Ekmek sektörün enlerinden.  

2dji_0570-002.jpg

32- Şafak Doğal Ürünler Marketi ve Şafak Lokman Hekim – İlçede Eczane sektörüyle tanınan Şafak markası, son yıllarda doğal yöresel ürünlerle adını duyurdu. İlçede ilk defa kahvaltılık ürünlerin satıldığı bir mağaza olan Şafak Yöresel Ürünler, her il ve ilçenin doğal ürünlerini Çubukluların ayağına getiriyor. Son açtığı işyeriyle de alternatif Tıp olarak bilinen lokman hekim ürünlerinin satışını yapıyor. Şafak markası hem müşteri memnuniyeti, hem alternatifsiz bir işyeri olmasıyla hem de kaliteye verdiği önemle sektörün enlerinden oldu.    

2dsc08484-002.jpg

33- Topkapı Spor Salonu – Bugüne kadar maç yaptığınız halı sahaları unutun. Henüz Ankara’da benzeri olmayan bir sentetik halıyı  ilk uygulayan Spor salonu olma özelliğiyle ön plana çıkan Topkapı Spor Salonu, mimari özelliği, güler yüzlü yönetim, müşteri memnuniyeti, fiyat politikası, kaliteli ürünleri, benzersiz ışıklandırma gibi bir çok özellikle sektörünün bir numarası oldu

5whatsapp-image-2017-08-31-at-05.28.44-002.jpeg

34-Sınav Koleji – Özel okullar arasında tüm öğrencilerin üniversite hayalinin gerçekleşmesinin mümkün olduğunu kanıtlayan okul olması özelliğiyle sektöründe bir numara oldu. Bazı okulların öğrenci seçmesi, puanı yüksek öğrencileri kabul etmesi ve öğrenciler arasında eğitim eşitsizliği uygulamasıyla bilinirken, Sınav Koleji tüm öğrencilere kapılarını açarak gençlerin ve ailelerinin üniversite hayalini gerçekleştirmeyi başarıyor. Eğitim kalitesi, istikrarlı yönetimi, öğretmen kadrosu, müşteri memnuniyeti ve çok etkili eğitim araç ve gereçleriye sektörün lideri olmayı başardı.          

17353654_1251229208264258_3500301898859702190_n-001.jpg

35-Erciyes Börek Çubuk– Ankara’nın elit semtlerinde şubeleri bulunan Erciyes Börek, Çubuk’ta da hizmete girdi. Erciyes Böreği Çubuk’a kazandıran genç girişimci kardeşler, güler yüzlü personeli, hızlı servisi, hijyene önem vermeleri, günlük taze, sıcak ve lezzetli ürünleriyle sektörün enlerinden.        

2dji_0288.jpg

36- Erzurum Oltu Cağ Kebabı – Çubuk’ta bir ilki gerçekleştiren firma Erzurum’un lezzetini Çubukluların ayağına getirdi. Özel pişirme tekniğiyle pişirilen ve kuzu etiyle yapılan Erzurum Oltu Çağ Kebabının yanında aynı usulle tavuk dönerde yapmaya başlayan firma, yenilikçilik ve ilkleriyle sektörün liderleri arasına girmeyi başardı.      

2dsc03220-001.jpg

37- Şahan Pide ve Kaba Salonu – Yeni şubesi ile öne çıkan firma, özellikle düğün, cenaze ve toplantılara verdiği hizmetle tanınıyor. Girişimcilik, sempatik tavırları, insanlara yaklaşımı, güler yüzlülüğü gibi insan ilişkileriyle ön plana çıkan firma sektörün enleri arasına girmeyi başardı.    

2dsc03999-001.jpg

38-Zirve Turşu – Çubuk Turşusunun özelliklerini bozmadan doğal olarak üretilen Zirve Turşu, hem lezzetiyle, hem doğal yöntemlerle üretilmesi, hem de tarladan sofraya her aşamasını kendileri tarafından üretilmesiyle sektörün bir numarası diyebiliriz. Zirev Turşu, girişimcilik, geleneksel yönetmelerle doğal ürünlerden üretilmesi, hijyene özen gösterilmesi gibi bir çok özelliğiyle sektörün enlerinden.  

2dsc04460.jpg

39- Eser Kasap -(Hüseyin Eser) 40- Somuncu Pen- (Osman Somuncu)  

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.