İşadamından asker adayı oğluna 5 yıldızlı uğurlama

İşadamından asker adayı oğluna 5 yıldızlı uğurlama

İşadamı Vedat Kalaycı, Kuruçay köyünde asker adayı oğlu için akşam yemeği verdi. Ankara oyunları oynayıp eğlenen asker adaylarını kırmayan İşadamı Vedat Kalaycı, gençlerle oyun oynadı.Damla Otomotivin Sahibi Vedat Kayacı, başta kendi oğlu Oğuzhan Kalaycı

İşadamı Vedat Kalaycı, Kuruçay köyünde asker adayı oğlu için akşam yemeği verdi. Ankara oyunları oynayıp eğlenen asker adaylarını kırmayan İşadamı Vedat Kalaycı, gençlerle oyun oynadı.

Damla Otomotivin Sahibi Vedat Kayacı, başta kendi oğlu Oğuzhan Kalaycı olmak üzere Kuruçay Köyü ve civar köylerde askere gidecek gençlere 5 yıldızlı akşam yemeği ve eğlencesi düzenledi.

Yemeğe Ak Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, mahalle muhtarları, asker adayları ve aileleri katıldı.

Oğlu Oğuzhan Kalaycı onuruna yemek programı düzenlediğini söyleyen Vedat Kalycı, “Gençlerimizi askere uğurlamak geleneklerimizdendir. Vatana ve bayrağa olan borç kutsal bir borçtur. Bu vatana ve bu bayrağa sahip çıkmak hepimizin boynun borcudur. Çünkü bu vatan ve bu bayrak atalarımızın kanıyla alınmıştır. Bu nedenle atalarımızdan kalan bu emanetler çok kıymetlidir” dedi.

Çubuklu Cem’in çalıp söylediği Ankara müzikleriyle coşan genç asker adaylarının, çeşitli oyunlar çıkarttı gecede doyasıya eğlendiler.

2dsc_1104.jpg2dsc_1116.jpg2dsc_1126.jpg2dsc_1145.jpg2dsc_1171.jpg2dsc_1214.jpg2dsc_1253.jpg2dsc_1262.jpg2dsc_1294.jpg2dsc_1328.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum