İşadamı Nurettin Coşkun, Kurban Bayramı Mesajı Yayınladı

İşadamı Nurettin Coşkun, Kurban Bayramı Mesajı Yayınladı

Coşkun Akaryakıt A.Ş. sahiplerinden işadamı Nurettin Coşkun, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Ankara’nın ve Çubuk’un köklü akaryakıt firmaların Coşkun Akaryakıt A.Ş. adına mesaj yayımlayan işadamı Nurettin Coşkun, mesajında, “Toplum olarak birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeye daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde unutmamalıyız ki, bayramlar sevinçleri, kederleri, sofraları paylaşma ve dayanışma günleridir” dedi.

Akrabalık ve aile bağlarımızın canlı tutulmasına ve güçlendirilmesine özen gösterilmesi gerektiğine işaret eden Coşkun, bu mübarek günlerde dünyanın dört bir yanında Müslümanların maruz kaldığı savaş, işkence, zulüm ve soykırımların biran önce bitmesini dileyerek, şunları söyledi:

“Duamız ve dileğimiz başta Arıkan, Filistin, Somali ve Suriye olmak üzere savaş ve gözyaşların biran önce dinmesidir. Hiç kuşkusuz hoşgörü, barış ve kardeşlik ortamının toplumun tüm kesimlerinde oluşmasının sorunlarımızın çözümünde etkili olacağını unutmamalıyız. Kurban Bayramı’nın ilçemize, ilimize, ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, tüm halkımızın Kurban Bayramı’nı kutluyor, sağlık, mutluluk ve sevgi dolu günler diliyorum.”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.