İşadamı İnşaat Mühendisi Bülent Mumcu’dan Kurban Bayramı Mesajı

İşadamı İnşaat Mühendisi Bülent Mumcu’dan Kurban Bayramı Mesajı

Ankara’nın Çeşitli bölgelerinde inşaat sektöründe faaliyette bulunan İşadamı İnşaat Mühendisi Bülent Mumcu, yayınladığı mesajla tüm İslam aleminin ve Çubukluların Kurban Bayramını tebrik etti.

İşadamı İnşaat Mühendisi Bülent Mumcu, İslam âleminin ve Çubukluların Kurban Bayramı'nı kutlayarak bayramların birlik, beraberlik ve kardeşlik açısından çok önemli olduğunu vurguladı.

Bülent Mumcu, mesajında şu ifadelere yer verdi; “İslami ve insani değerlerin yoğun olarak yaşandığı bayramlar, toplumsal hayatımız açısından çok büyük bir öneme sahiptir. Bu manevi günler, toplum olarak kaynaşmamızın ve yardımlaşmamızın yoğun yaşandığı, birbirimize daha fazla kenetlendiğimiz günlerdir. Kurban ibadetiyle birlikte, gönüllerdeki katılıklar yumuşayacak, vicdanlardaki engeller kalkacak, kardeşliğimiz üzerindeki kara bulutlar biraz daha dağılacaktır. Milletçe buna çok ihtiyacımız var. Her bayram bir kucaklaşma günü, her bayram bir vuslat güneşidir. İnanıyorum ki, Allah rızası için kesilen kurbanlar birliğimizi ve beraberliğimizi güçlendirecek, arş-ı alaya yükselen dua ve niyazlar huzur ve selamet arayışımızın manevi mükâfatı olacaktır. Bu vesileyle vatanımız için, bayrağımız için, geleceğimiz için, gözünü kırpmadan canını feda eden başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Bu duygularla mübarek Kurban Bayramımızın, aziz milletimize, İslam âlemine ve Çubuklulara hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Başta tüm Ankaralılar olmak üzere tüm İslam âleminin Kurban Bayramını tebrik ediyorum.”

tebrik.firma.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.