İşadamı Burak Gündoğdu’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

İşadamı Burak Gündoğdu’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Harika Özel Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Burak Gündoğdu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Harika Özel Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Burak Gündoğdu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Merkezi Çubuk’ta bulunan ve Esenboğa ile Akyurt’ta da şubeleri bulunan Harika Özel Eğitim Kurumları Yönetim Kurumu Başkanı Burak Gündoğdu, ‘Farklılığa ışık ver’ sloganıyla başladığı mesajında şunlara yer verdi:

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'en büyük eserim' dediği Cumhuriyet, hiç şüphesiz, geleceğimiz adına en büyük güvencemizdir. Ülkemizin aydınlık geleceği için, bugün her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğu açıktır. Cumhuriyetin ilanı, kurtuluş mücadelesinin askeri ve siyasi alanda zafer ile taçlanmasının bir neticesidir. Cumhuriyetimizi ayakta tutan tek kuvvet hiç şüphesiz ki aziz milletin kendisi ve eğitim, öğretime verilen önemdir. Cumhuriyetimizin 95’inci yılını kutladığımız bu günlerde hedefimiz, Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümünde Türkiye'yi, demokrasisiyle, hukuk devleti normlarıyla, insan hak ve hürriyetleriyle, ekonomisiyle, sanayisiyle, eğitim düzeyiyle dünyanın en ileri, en gelişmiş ülkelerinden biri haline getirmektir. Bağımsızlığımızın, özgürlüğümüzün ve birliğimizin büyük bir coşkuyla yaşandığı bugün, bu değerlerimizi daha gür sesle tekrar etme günüdür. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95. yıl dönümünde Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, silah arkadaşları, dökülen kanlarıyla bu toprakları bizlere vatan yapan, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize en derin şükranlarımı sunuyorum. Milletimizin ve tüm hemşerilerimin Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.”,

Harika Özel Eğitim Kurumları

Merkez (Çubuk)

Yavuz Selim Mahallesi PTT Caddesi No:22 
Çubuk/ANKARA

Şube(Esenboğa)

Esenboğa Mahallesi Atatürk Caddesi Timur Sokak No:5 Çubuk/ANKARA

Şube(Akyurt)

Beyazıt Mahallesi, Nurettin Cankurtaran Cd. No 94, 06750 Akyurt/ANKARA

T: 0 (312) 911 20 00
M: 0 (546) 950 20 09
E: bilgi@harikaegitim.com

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.