İş Adamın'dan Şehitler Derneğine Destek

İş Adamın'dan Şehitler Derneğine Destek

Ankara’nın eski fotoğrafçılarından olan, ASDOĞAN FOTOĞRAF sahibi Aslan DOĞAN’dan, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğine destek.


Çubuk Aşağı Emirler Köyü nüfusuna kayıtlı, Ankara"da ikamet eden ve 1958 yılından beri Ankara'da uzun yıllar çıraklık ve kalfalıktan yetişen ve Sıhhiye de ASDOGAN FOTOGRAF FİRMASI adı altında çalışma hayatını sürdüren Aslan DOĞAN, Köyüne ve İlçeye yapmış olduğu ziyarette, Terör Mağdurları Derneğine de uğrayıp, kendisinin de, Şehit ve Gaziler için neler yapabileceği hakkında, Dernek Başkanı Zeki AVAN"dan bilgi aldı.

Aslan DOĞAN Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğinde yapmış olduğu ziyarette; Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için seve seve canlarını feda eden aziz şehitlerimiz ve bu uğurda bedenlerinin bir parçasını feda eden gazilerimiz için, bizlerde elimizden geldiği kadar kendi mesleğimizle ilgili faydalı olmayı düşündük. Bu nedenle Dernek Başkanı Zeki AVAN'ı ziyaret edip, hangi konularda yardımcı olacağımızı sorup bilgi aldık dedi.

Dernek Başkanı Zeki AVAN yapmış olduğu konuşmada; Sayın Aslan DOĞAN beye bizi ziyaret ederek, kendisinin de mesleği ile ilgili şehit ve gazilerimizle fotoğraf konularında yardımcı olmayı istediğini belirtti. Dernek olarak Şehitlerimizle ilgili yeni bir site kurmaya çalışıyorduk. Sayın Aslan DOĞAN beyin bu ziyareti ve teklifi yerinde ve çok isabetli olmuştur.

Şehitlerimizin ve Gazilerimizin orijinal resimlerinin elden geçirilerek sitede yer alması gerekiyordu, kendiliğinden gelen bu teklif bizleri çok memnun etmiştir. Mülkiyetini yeni almış olduğumuz derneğimizin yerinin tadilatı bittikten sonra da, Derneğimize Şehit ve Gazilerimizin bir arada bulunan büyük boy resim panolarını da yaparak hediye edeceğini belirti. Sayın Aslan DOĞAN Beyin bu anlamlı ziyaret ve desteğinden dolayı çok teşekkür ediyorum, dedi.

Dernek Başkanı Zeki AVAN tarafından, Aslan DOĞAN"a, yapmış olduğu desteklerden dolayı Şehitlerimizin resimleri bulunan şehitler saatini hediye etti,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum