İPEK,''Üniversite Çubuk'a Hayırlı Olsun''

İPEK,''Üniversite Çubuk'a Hayırlı Olsun''

Çubuk'u ziyaret eden Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek, Ak Parti Çubuk İlçe Başkanlığını ziyaret ederek gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Çubuk’u ziyaret eden Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek, Belediye Başkanı Lokman Özden, Ak Parti İlçe Başkanı Dr. Tuncay Acehan ve Belediye Meclis Üyesi Meral Kayan ile görüştü. Başkan Özden, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı İpek’e ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verirken, Ak Parti İlçe Başkanı Acehan da partide yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Daha sonra gündeme ilişkin soruları cevaplayan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı İpek, Yıldırım Beyazıt Üniversitesinin tüm hızı ile çalışmalarına devam ettiğini söyledi.

’’YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ ÇUBUK’A HAYIRLI OLSUN’’

Üniversitenin çok süratli bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü vurgulayan İpek, üniversitenin Çubuk’ta kurulması konusunda karar alındığını belirterek,’’Sağ olsun Belediye Başkanımız Sayın Lokman Özden, rektörlük binasını da verdi. Öğrenci alımında özellikle tıp fakültesine alımda önümüzdeki yıl öğrencileri alacaklarını biliyorum. Çubuk’a ve Çubuk halkına hayırlı olsun’’ dedi.

’’AK PARTİ TEŞKİLATLARI SEÇİMLERE TAM KADRO HAZIR’’

Ak Partinin seçim startını verdiğini kaydeden İpek, Türkiye’nin dört bir yanında bölge toplantılarını yaptıklarını ifade ederek,’’ Türkiye genelinde planlamalarımızı yaptık. Çok yoğun detay çalışması yapıyoruz. Büyük bir ihtimalle 12 Haziran’da seçim yapılacak. Genel Başkanımız bu konuyu kürsüden de duyurdu. Tarih seçiminde çok titiz davranıldı. Sınavlar ve tatiller dikkate alındı. Parlamento zannediyorum Mart ayının ilk günlerinde bu konuda bir karar alacaktır. Bizde parti olarak bu konuda hazırlıklarımız yapıyoruz. Teşkilatlarımız çok istekli ve hevesli ve şevkle hazırlıklarını sürdürüyor’’ dedi

’’SANAT KÜLTÜRÜMÜZÜ VE DEĞERLERİMİZİ YANSITMALI’’

Kars’ta yapılan ve Başbakan tarafından ‘ucube’ olarak adlandırılan anıtı kendisinin de gördüğünü söyleyen İpek, ’’Tabi bu anıtı bende gördüm çok yüksekçe bir anıt. Bizim kendi değerlerimizle, tarihimizle, kültürümüzle ve değerlerimizle bir ilgisi olamayan bir anıt. Bildiğim kadarıyla belli bir yerlerden de tepki almış bir anıt. Başbakanımız bu konu ile ilgili Kars halkının da duygularını dile getiren bir açıklama yapmıştır’’ diye konuştu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.