İnternet Kafe Sahipleriyle Toplantı

İnternet Kafe Sahipleriyle Toplantı

Çubuk Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından ilçede faaliyet gösteren internet kafe sahipleriyle toplantı düzenlendi.

Zabıta Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Zabıta Müdürü Orhan Ünal, internet kafe sahipleri ve sorumlu müdürler katıldı.

Ünal, toplantıda yapılan denetimlerde bazı yerlerde küçük yaşta çocukların internet kafelere alındığını ve bilgisayarlarda şiddet içerikli oyunlar bulunduğunu tespit edildiğini söyledi.

Toplumun huzur ve güvenini bozacak, eğitim ve öğretimi engelleyecek, kanun ve yönetimlere aykırı gelecek hiçbir uygulamaya izin vermeyeceklerini belirten Ünal, "İlçemizdeki internet kafelerle ilgili ekiplerimiz tarafından denetimler sürekli yapılmakta. Bu denetimlerde bazı eksiklikler olduğunu tespit ediyoruz. Bugün eksikleri görüşerek eksiklerin biran önce giderilmesini sağlayacağız" dedi.

Ünal, bu toplantının internet kafe sahipleriyle bir başlangıç olarak değerlendirilmesi gerektiğini ifade ederek, en kısa sürede eksikliklerin giderilmesini istedi.

İnternet kafelerde yapılan denetimlerde okul saatlerinde öğrencilerin ve küçük yaştaki çocukların bulunmasına, pornografik ve şiddet içerikli sitelere erişim kolaylığı ile işletmelerde sorumlu müdürün bulunup bulunmadığına özenle dikkat ettiklerini vurgulayan Ünal, yapılan toplantı neticesinde saat başı internet fiyatlarının 1, 50 lira olarak belirlendiğini sözlerine ekledi.


Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum