İmam Hatipliler İftarda Buluştu

İmam Hatipliler İftarda Buluştu

Çubuk Kaymakamı İbrahim Çenet ve Belediye Başkanı Tuncay Acehan, İmam Hatip lisesi öğrencileriyle iftarda bir araya geldi.

Çubuk Belediyesinin destekleriyle Çubuk İmam Hatipliler Platformu ve Çubuk Şehit Ömer Takdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlen iftar yemeği öncesi Kaymakam Çenet ve Başkan Acehan, öğrencilerle sohbet etti.

 Çenet, öğrencilerle bir arada olmaktan son derece mutlu olduğunu belirtti.

Başkan Acehan ise, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imam hatip platformlarına verdiği talimatla iftar yemeklerinin organize edildiğini söyledi.

 Yapılan organizasyonla güzel bir kaynaşma ortamı sağlandığına işaret eden Acehan, 'Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla çok güzel bir adet için adım atıldığını düşünüyorum. İnşallah bu tür faaliyetlerle imam hatiplerimiz daha da güçlenecek. Aileleriyle, öğretmenleriyle, öğrencileriyle güzel bir kaynaşma sağlanmaktadır.' diye konuştu.

 İftarın ardından Çubuk İmam Hatipliler Platformu Başkanı Sadettin Ateş, Acehan'a desteklerinden dolayı plaket verdi.

 İftara, Çubuk Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Arslan, AK Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş, İlçe Müftüsü Muharrem Genç, öğrenciler ve veliler katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.