İLK BULUŞMA BEYPAZARI'NDA! Mansur Yavaş Hemşehrileriyle Buluştu...

İLK BULUŞMA BEYPAZARI'NDA! Mansur Yavaş Hemşehrileriyle Buluştu...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Beypazarılı hemşehrileriyle buluştu.

CHP ve İYİ Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Mansur Yavaş, Beypazarı'nda hemşehrileriyle buluştu. Büyük bir konvoy eşliğinde ilçeye giren Yavaş, hemşehrilerinin sevgi gösterileriyle karşıladı. Yavaş'ın ziyaretine, ilçe vatandaşlarından katılım oldukça yoğun oldu.

Hemşehrilerine seslenmeyi de ihmal etmeyen Mansur Yavaş, büyük bir yarışa girdiğini belirterek, destek beklediğini söyledi. Yavaş, "Beni adaylığa layık gören Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Sayın Meral Akşener'e teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

 

"HERKESİN BAŞKANI OLACAĞIM"
Konuşmasında, aslında tüm partilerin adayı olduğunu vurgulayan Yavaş, "Ankara'nın adayıyım aslında ve herkesin başkanı olacağım" dedi ve girdiği büyük yarışta destek beklediğini belirtti. Karşılarına ikinci kez bir fırsat çıktığını söyleyen Yavaş, "Ankara'yı, Ankara'nın sokaklarında gezmiş birinin yönetmesi, yaptığı hizmetlerle örnek olması ve Ankara'yı dünya başkenti yapması bizim hedefimizdir" diye konuştu.

 

"HASBELKADER BİLEN BİRİNİ Mİ SEÇECEKSİNİZ?"
2014 yılında değişen Büyükşehir Yasası ile birlikte çevre ilçelere yatırımlar konusunda sıkıntılar yaşandığını hatırlatan Mansur Yavaş, sözlerine şöyle devam etti:
"Beypazarı'na yapılan yatırımlarda da büyük sıkıntılar oldu. Siz sıkıntı yaşadığınızda kime gidiyorsunuz? Bir muhatabınız yok değil mi? Ankara'da yaşayıp da kimsesiz olmak ne kadar üzücü... Bu seçim, size bir telefon kadar yakın birinin mi  yoksa Ankara'yı hasbelkader bilen birisinin mi seçileceğini gösterecek."

 

"ANKARALILARDAN BÜYÜK TALEP"
Aslında aday olmayı düşünmediğini belirten Yavaş, şunları söyledi:
"Ama baktık Ankaralılar'dan büyük bir talep var. Neden derseniz, mevcut yönetimin yaptığı hatalardan dolayı. Ankapark'a 5 milyar lira para yatırıldı. Bu parayla Ankara'nın tüm ilçeleri kalkınırdı. Ne işsizlik ne de başka bir sorun kalırdı... Belediye'nin parasını kendi parası gibi harcayacak, dikkat edecek, bir kuruşunu bile boşa harcamayacak bir yönetim Ankara'ya inşallah gelecek."

 

"ANKARA'NIN BEBESİ VARKEN BAŞKASINA MI OY VERECEĞİZ?"
Çevre ilçelerde yaşanan sıkıntılardan haberi olduğunu hatırlatan Yavaş, sıkıntıların hepsini televizyonlardan anlatacağını söyledi. Yavaş, "Ankaralılara, 'Seçimde kime oy vereceksiniz?' dediğinde cevap ne olmuş biliyor musunuz? 'Ankara'nın bebesi varken başkasına mı oy vereceğiz?' Ankaragüçlüler söylüyor, Ankara bebesi diye..." ifadelerini kullandı. 

 

"TEK DÖNEM ADAYIM"
Ankara'nın sadece rant hesapları yapılan bir kent olmayacağını söyleyen Yavaş, "İnşallah, Atatürk'ün Başkent'ini, ülkenin başkentini yakıştığı yere getireceğiz . Hayali projelerle uğraşmak yerine, bütün Ankara'ya yeni istihdam alanları açacak projelerle ilgileneceğiz" diye konuştu.

Tek dönem aday olduğunu açıklayan Yavaş, "Bundan sonra 1 Nisan'a kadar uyumak yok. Siz hemşehrilerimin desteğine talibim. Haydi Bismillah" ifadeleri ile sözlerini sonlandırdı.

https://www.haberankara.com/ilk-bulusma-beypazari-nda-mansur-yavas-hemsehrileriyle-bulustu/69864/

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum