İletişim,Dostluk ve Sanat Fuarı Başlıyor

İletişim,Dostluk ve Sanat Fuarı Başlıyor

Çubuk’ta üç gün sürecek görkemli bir ‘’Çubuk İletişim Dostluk ve Sanat Fuarı’’ile okullar bir yıl boyunca öğrencilerine kazandırdıklarını sergileyecek.

Çubuk Kaymakamlığı, Çubuk Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde bu yıl ikincisi düzenlenecek ""Çubuk İletişim Dostluk ve Sanat Fuarı"", 28 Mayıs Perşembe günü Atatürk Parkı"nda başlayacak.

Yapılacak etkinlik ile öğrencilerin ve okulların bir yıl boyunca yaptıkları sanatsal eserlerinin sergilenmesinin sağlandığını söyleyen Milli Eğitim Müdürü M.Mensur Toprak, ayrıca ilçedeki gelecek nesillere kültürel ve sanatsal mirasın önemiyle ilgili bilincin kazandırılmasının hedeflendiğini belirtti. Toprak, konserden yarışmaya, sergiden tiyatro şölenine kadar birçok etkinliğin yer aldığı renkli sanat fuarının 30 Mayıs Cumartesi günü yapılacak olan kapanış töreniyle son bulacağını sözlerine ekledi.

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, yapılması düşünülen etkinliklerde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü"ne destek olunduğunu ve işbirliği içinde hareket edildiğini söyledi. Böyle etkinliklerin ilçede yaşayan insanları birbirine karşı yaklaştırdığının ve kaynaştırdığını altını çizen Başkan Özden, “Çubuk halkının bir araya gelme imkanı bulduğu etkinliklere elimizden geldiğince destek vermeye çalışıyoruz. Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımız, gençlerimizi, geçmişin tecrübesi olan yaşlılarımızı kısacası tüm hemşerilerimizi yapılacak olan bu renkli iletişim dostluk ve sanat fuarı"na bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.