ilçemizde polis haftası kutlandı

ilçemizde polis haftası kutlandı

Çubuk İlçesinde Polis Haftası kutlamaları halkın yoğun katılımı ile kutlandı.

Çubuk’taki kutlama Emniyet Müdürü Mustafa Eker ve beraberindeki heyetin Çubuk Kaymakamı Mustafa Güler’i makamında ziyaret etmesiyle başladı.

Çubuk Atatürk Parkı’nda yapılan törende saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra Atatürk büstüne Kaymakam Mustafa Güler ve Emniyet Müdürü Mustafa Eker tarafından çelenk konularak saygı duruşunda bulunuldu. Trafik Komseri Hüseyin Bayrak’ın açılış konuşmasından sonra Pursaklar Nene Hatun Lisesi öğrencilerinden Muhammet Cihat Çelik ise izleyenleri duygulandıran bir Polis şiiri okudu.

Atatürk Parkındaki törenden sonra Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca İlçe Polis Teşkilatı onuruna kahvaltı düzenledi. Kahvaltıya İlçe Polis Teşkilatı, Çubuk Kaymakamı Mustafa Güler, Sivil Toplum Örgütleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kahvaltıdan sonra Emniyet Müdürü Mustafa Eker ve beraberinde ki heyet Başkan Tuğluca’yı makamında ziyaret etiler.

Günün anlam ve önemine işaret eden Başkan Tuğluca şunları söyledi;” Polis Teşkilatımız malımızın, canımızın ve huzurumuzun teminatıdır. İlçemizde yapmış oldukları başarılı çalışmalardan dolayı da kendilerine halkım adına teşekkür ederim” dedi.

Daha sonra Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca, AK Parti Ankara 2. Bölge Milletvekilleri Sait YAZICIOĞLU, Telat KARAPINAR ve beraberindeki heyet iadeyi ziyaret de bulunarak Emniyet Müdürü Mustafa Ekeri makamında ziyaret ettiler. Heyeti Emniyet Müdürü Mustafa Eker Emniyet Müdürlüğü girişinde karşıladı.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.