İlçe Protokolü Çubuk Kent Konseyini Ziyaret Etti

İlçe Protokolü Çubuk Kent Konseyini Ziyaret Etti

Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, Kent Konseyi'ni ziyaret ederek, ilçede ihtiyaç sahibi vatandaşları giydiren "Hayır Mağazası" projesi için teşekkür etti.

Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, Kent Konseyi'ni ziyaret ederek, ilçede ihtiyaç sahibi vatandaşları giydiren "Hayır Mağazası" projesi için teşekkür etti.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Aslan, İlçe Müftüsü Bilal Kara ve İlçe Emniyet Müdürü Bülent Demiraslan ile Çubuk Kent Konseyi'ni ziyaret eden Şahin, kent konseyinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyledi.

Kent Konseyi tarafından yürütülen "Hayır Mağazası" projesi hakkında yetkililerden bilgi alan Şahin, "Hayır Mağazası, ilçede önemli bir boşluğu doldurdu. Projeyi hayata geçiren kent konseyi yetkililerine teşekkür ediyorum" dedi.

Projeye esnaf ve iş adamları başta olmak üzere tüm ilçe halkının destek vermesini isteyen Şahin, şöyle konuştu:

"Çubuk Kent Konseyi son zamanlarda çok güzel çalışmalara imza atıyor. Kent Konseyi bünyesinde yer alan sivil toplum kuruluşlarımız, esnafımızın ve hali vakti yerinde vatandaşlarımız biraz daha fazla destek verirlerse daha güzel olur. Birlikte hareket edildiğinde ve destek verildiğinde başarımız artar. Çubuk Kent Konseyine çalışmalarında başarı diliyorum."

Başkan Acehan da Çubuk Kent Konseyi'nin çok değerli hizmetleri bulunduğunu, bunun da birlik ve beraberlik içinde hareket edildiğinde başaramayacakları iş olmadığını gösterdiğini kaydetti.

Kanak:http://www.radikal.com.tr/ankara-haber/cubuk-kaymakami-sahin-kent-konseyini-ziyaret-etti-1481015/

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.