İlçe Milli Eğitim Müdürü Aslan, Ybü Çubuk Yerleşkesini Ziyaret Etti

İlçe Milli Eğitim Müdürü Aslan, Ybü Çubuk Yerleşkesini Ziyaret Etti

Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Aslan, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Çubuk Yerleşkesi'nde bulunan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret etti.

Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat AslanYıldırım Beyazıt Üniversitesi Çubuk Yerleşkesi'nde bulunan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret etti. Aslan, beraberindeki heyetle birlikte Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Çubuk Yerleşkesi'ni ziyaret ederek, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Aytunç Ateş ve yüksekokul sekreteri Osman Şahbudak ile bir araya geldi.

Aslan, ziyarette Prof. Dr. Ateş ve Şahbudak ile işbirliği konularında fikir alışverişinde bulundu. Ziyarette yaptığı konuşmada, ilçelerinde bir meslek yüksekokulunun bulunmasının önemli bir şans olduğunu ifade eden Aslan, üniversite ile ortak çalışmalar yapmak istediklerini söyledi. Prof. Dr. Ateş de yükseköğretim öncesindeki eğitimin çok önemli olduğunu ve bu dönemdeki eğitim kalitesinin, yükseköğretim kalitesini doğrudan etkilediğine işaret ederek, şunları kaydetti: "Amaç ülkemizin kalkınmasına hizmet edecek nitelikli bireyler yetiştirmek ise tüm kurumlar işbirliği içerisinde çalışmalı. Başarının bu sayede geleceğine inanıyorum. Özellikle yükseköğretim öncesinde, motivasyonlarının artırılması, kariyer planlaması yapmaları ve kitap okuma alışkanlığı kazandırılmasının hedef yolundaki büyük adımlar olduğunu düşünmekteyim."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.