İLÇE KAYMAKAMI ADEM KELEŞ’TEN BAYRAM MESAJI!

İLÇE KAYMAKAMI ADEM KELEŞ’TEN BAYRAM MESAJI!

Çubuk İlçe Kaymakamı Adem Keleş, “Kurban Bayramı” münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

 Şuayip YAMAN

            İlçe Kaymakamı Adem Keleş mesajında; Milletçe karşılıklı sevgi, saygı ve kardeşlik bağlarımızı kuvvetlendiren, manevi duygularımızı geliştiren, toplumsal yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşanacağı bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

 

            Dargınlıkların, kırgınlıkların unutulduğu ve ferdi sevinçlerin müşterek mutluluklara dönüştüğü bu müstesna günler, daha çok kucaklaşmak ve kaynaşmak için önemli birer fırsat olacaktır. Bu anlamada bütün kırgınlıklarımızı ve dargınlıklarımızı unutarak kardeşçe kucaklaşmalı ve bayram sevincini hep beraber birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları çerçevesinde sevinç ve coşku ile bir bütün olarak yaşamalıyız.

 

            Ülkemizin, derin kültürel zenginliklerimizin ve manevi değerlerimizin kazandırdığı dayanışma ruhu bizim en büyük enerji kaynağımızdır. Bu ruh, kardeşlik ve hoşgörü duygularının yoğunluk kazandığı bu anlamlı günlerde önce gönüllerimizi bir sevinç yumağı haline getirmeli, sonra annelerimizin ve babalarımızın gönüllerini almalıyız.

 

Evlerimizin neşe kaynağı olan çocuklarımızın sevindirmeli, şefkat ve merhamete muhtaç öksüz ve yetimleri, yoksul ve kimsesizleri, evinde ve yatağında ziyaretçi bekleyen insanlarımızı, vatanımızın bütünlüğünü ve bağımsızlığını korumak uğruna canlarını ve kanlarının seve seve feda eden aziz şehitlerimizin yakınlarını ve kahraman gazilerimizi ziyaret ederek bayramın coşkusunu onlarla paylaşmalıyız.   

 

            Bu vesile ile birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en samimi şekilde hissetmemize vesile olan bu anlamlı günlerin tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve esenlik getirmesini temenni eder, ilçemizde görevli kamu kurum ve kuruluşlarının tüm çalışanlarının, basın mensuplarının ve Saygıdeğer Çubuklu hemşerilerimizin Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutlar, nice bayramlara sağlık içerisinde erişme temennisiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum ifadelerine yer verdi.


 NOT:

 

Bayramlaşma Merasimi 04.08 2020 Salı günü 12:00-13:00 saatleri arasında Kaymakamlık Bahçesi’nde gerçekleşecektir.

 

Bayramlaşmaya; Kamu kurum ve kuruluşları, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşları, 84 mahalle muhtarı, bankalar ve tüm halkımız davetlidir.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.