İlçe Jandarma Komutanı Gürses’e hayırlı olsun ziyareti

İlçe Jandarma Komutanı Gürses’e hayırlı olsun ziyareti

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Umut Gürses’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Üsteğmen Gürses, Ankara'nın Çubuk ilçesinde 2 yıl İlçe Jandarma Komutanlığı görevinde bulunan Yüzbaşı Durmuş Kıran’ın tayininin Sincan’a çıkmasının ardından bu göreve atandı.

Başkan Acehan, beraberinde Ak Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Çam, İlçe ziraat Odası Başkanı Orhan Gülle ve Muhtarlar Dernek Başkanı Burhan Şan ile birlikte görevine yeni atanan Jandarma Komutanı Üsteğmen Umut Gürses’i ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Çubuk'un her yönüyle güzel ve sakin bir ilçe olduğunu ifade eden Gürses, bugüne kadar görev yaptıkları yerlerde olduğu gibi Çubuk'ta da görevlerini layıkıyla yerine getireceklerini vurguladı.

Gürses, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek Başkan Acehan’a ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Belediye Başkanı Tuncay Acehan ise, Gürses’in daha önceki görev yerinin Mamak Jandarma Komutanlığı olduğunu, bu nedenle de Ankara ve Çubuk'u tanıdığını hatırlattı.

Acehan, şöyle konuştu:

‘’Ülkemizin güvenliği için gece gündüz nöbet tutan kahraman Mehmetçiğimizin ve tüm güvenlik güçlerimizin Allah yardımcısı olsun. Zor bir dönemden geçtiğimiz bu günlerde birbirimize daha çok kenetlenmemiz gerekiyor. Allah hainlere fırsat vermesin. İnanıyor ve ümit ediyorum ki çok değerli komutanımızın da destek ve katkıları ile şehrimizde hiçbir sıkıntı ve problem olmaması için gerekli çalışmalar yapılacaktır. Güvenlik güçlerimizin özverili çalışmaları sonucunda bugüne kadar huzur ve sükunetle yaşadığımız ilçemiz bu özelliğini koruyacaktır. Ben bu vesileyle bu görevlendirmenin kendisine, şahsına, ailesine hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Şahsım ve kurum olarak destek olabileceğimiz bir şey olursa her zaman hazır olduğumuzu ifade ediyor, bu vesile ile de kendisine ve ekibine kolaylıklar diliyorum’’ diye konuştu.

-İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Umut Gürses Kimdir?

1987 yılında İzmir Karşıyaka’da doğdu. 2005 yılında Maltepe Askeri Lisesinden, 2009 yılında da Kara Harp Okulundan mezun oldu. Adalet Ön Lisans ve Uluslararası İlişkiler Diploması bulunan Gürses 2014 yılında Ankara Üniversitesi Türk İnkılap Tarihi Enstitüsünde Yüksek Lisans yaptı. Kastamonu ve Mardin’de görev yapan Gürses, en son Mamak’ta görev yaptı. Evli ve İngilizce biliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.