ilçe Emniyetine Yeni Araç Alımı İçin Kampanya Başlatıldı

ilçe Emniyetine Yeni Araç Alımı İçin Kampanya Başlatıldı

Çubuk Polis teşkilatına yeni araç kazandırmak için ilçe yöneticileri ve esnafları tarafından kampanya başlatıldı.

Kampanya"nın başlatılması amacıyla Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Ergün Doğdu, Çubuk oda ve dernek başkanlarıyla hayırsever iş adamları özel bir lokantada bir araya geldi. Başlatılan kampanya ile Çubuk İlçe Emniyet Müdürlüğü emrinde kullanılmak üzere yeni hizmet araçları alınılması amaçlandığını belirten kampanya sorumlusu iş adamı Mustafa Amil, başlattıkları kampanya ile devlet vatandaş işbirliğinin en güzel örneklerini sergilemek istediklerini kaydetti.

Polis vatandaş dayanışmasının en güzel örneklerinden birinin Çubuk"ta yaşandığını söyleyen Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı, kampanya hakkında şunları söyledi:""Nüfusu her geçen gün hızla artarak büyüyen ilçede huzur ve güvenliğin daha iyi sağlanması için polisin ihtiyaçlarını Çubuklular el ele vererek gideremeye çalışıyor. Oda, dernek ve işadamları ile hayırsever vatandaşlarımız tarafından ilçe Emniyet Müdürlüğünün araç ihtiyacının karşılanması amacıyla araç hibe kampanyası başlatılmış. Bu çok güzel bir dayanışma örneğidir. Kampanyayı başlatanlara ve destek olanlara şimdiden teşekkür ederim"" dedi

İlçesinin her yönüyle örnek bir ilçe olma yolunda olduğunu vurgulayan Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, ilçe güvenliğini sağlayan bir kurumun ihtiyaçlarını karşılamanın bir vatandaşlık görevi olduğunu ifade etti. Yeni göreve başlayan İlçe Emniyet Müdürü Doğdu"nun ilçede güvenlik konusunda çok güzel projelere imza atacağına inandığını belirten Başkan Özden, kendilerine imkanları doğrultusunda her konuda destek olacaklarını söyledi.

Burada bir konuşma yapan İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Ergün Doğdu,Çubuklulara polise verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Polis olarak görevlerinin vatandaşın mal ve canını korumak olduğunu belirten Emniyet Müdürü Doğdu, "" Hizmet alanlarının genişlemesi ile ilçede araç sıkıntısı yaşanıyor. Başlatılan bu kampanaya ile alınacak yeni araçlar sıkıntımızı giderecektir. İlçede yaşanan bu güzel dayanışma bizleri son derece heyecanlandırmıştır. Bu dayanışma bundan sonrada sürecektir. Polis huzur ve güvenin teminatıdır. Çubuk"ta Ankara"nın en huzurlu ilçelerinin başında geliyor. Çubuklulara bizlere destek için bir girişim başlattıkları için sonsuz teşekkür ediyorum"" dedi.

Yapılan konuşmanın ardından araçların alınması için bağışlar yapıldı. Gecede ilk belirlenenlere göre 14650 TL para toplanırken, bazı nedenlerden dolayı toplantıya katılamayan iş adamları da telefonla arayarak kampanyayı desteklerini ifade ettiler. Kampanyanın ihtiyaç duyulan araçların alınmasına kadar devam edeceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.