İlçe Emniyet Müdürü Lokman Özden'i Ziyaret etti.

İlçe Emniyet Müdürü Lokman Özden'i Ziyaret etti.

Çubuk İlçe Emniyet Müdürü Ali Sinop ve beraberindeki heyet Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.


Emniyet Müdürü Ali Sinop, görevine yeni başlayan Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden"i makamında ziyaret etti. Müdür Sinop, Yukarı Çavundur Belediye Başkanlığından 29 Mart yerel seçimlerinde Çubuk Belediye Başkanlığı"na seçilen Başkan Özden"e yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarette Müdür Sinop, ilçe emniyeti olarak her zaman ilçe menfaatlerinde yanlarında olduklarını ifade etti. Ayrıca ziyaretin Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 164. Yılına denk geldiğini ifade eden Müdür Sinop, kendileri için bu günün önem ve anlamına değindi. Polis ve halk ilişkisinin her zaman çalışmalarına güç kattığını belirten Müdür Sinop, Türk Polisinin Türk halkının her zaman hizmetinde olduğunu söyledi.

Kendilerine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özden;"" İlçenin huzur ve sükunetin de emniyet güçlerimiz çok önemlidir. Polis teşkilatımızın kuruluş gününü kutluyorum. Halkımızın güvenliği, teminatı olan polis teşkilatımızın başarısı bizleri mutlu ediyor. Günün her saati halka hizmete hazır bir polis teşkilatı bizim güvencemiz ve güvenli yarınlarımızdır. Bizlerde belediye olarak emniyet güçlerimize elimizden geldiğince imkanlarımız doğrultusunda her türlü desteği vereceğiz""şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.