İl Emniyet Müdürün Eşinden Ziyaret

İl Emniyet Müdürün Eşinden Ziyaret

Ankara İl Emniyet Müdürü Orhan Özdemir'in Eşi Emine Özdemir, Çubuk Kaymakamlığı, Çubuk Belediyesi ve Çubuk Platformu Tarafından Yürütülen 'Yarı Değerli ve Süs Taşları İşlemeciliği Kursu'nu Ziyaret Ederek, Yetkililerden Bilgi Aldı

Ankara İl Emniyet Müdürü Orhan Özdemir'in eşi Emine Özdemir, Çubuk Kaymakamlığı, Çubuk Belediyesi ve Çubuk Platformu tarafından yürütülen 'Yarı Değerli ve Süs Taşları İşlemeciliği Kursu'nu ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı. Belediye Otobüs Terminali içerinde bulunan iş yerinde faaliyet gösteren kursu ziyaret eden Özdemir, Kuvars, Ametist ile Çubuk'a has ve dünyaca ünlü 'Çubuk Agat Taşı' hakkında kursiyer Halil Gediktaşoğlu ve yetkililerden bilgi alarak, kursta kullanılan makinelerin ne işe yaradığını ve kurs bünyesinde işlenilen taşların özelliğini sordu. İncelemelerde Çubuk Agat Taşı'na olan hayranlığını dile getiren Emine Özdemir, 'Festival'de özellikle bu taşla ilgili çalışmalarınızı görmek için kalabalık bir ziyaretçi grubu ile geleceğiz. Şimdiden o günü iple çekiyorum. İnşallah sayın Valimizin eşi ile beraber geleceğiz' diyerek, o güne hazır olması için kolye ve yüzük siparişi verdi.

İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Ergün Doğdu'nun eşi Gülcan Doğdu'nun eşlik ettiği, Emine Özdemir ve beraberindekilere kurs yetkilileri tarafından Çubuk Agat Taşı hediye edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.