İki Basketbol ve Bir Halı saha Tamamlanarak Hizmete Girdi

İki Basketbol ve Bir Halı saha Tamamlanarak Hizmete Girdi

Çubuk Belediyesi tarafından yapılan 1 halı saha ve 2 basketbol sahası tamamlanarak hizmete girdi.

Çubuk Belediyesi tarafından her mahalleye bir oyun sahası projesi kapsamında yapımına başlanılan 1 halı saha ve 2 basketbol sahasının yapımı tamamlandı. Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Kırım Sokak ve Cumhuriyet Mahallesi Altın Ordu Sokak İstiklal Caddesinde olmak üzere iki adet 460 metrekarelik alan üzerine kurulan basketbol sahası ile Atatürk Mahallesi Menekşe Caddesine 726 metrekarelik alan üzerine kurulan sentetik çim yüzeyli futbol sahası tamamlanarak kullanıma açıldı.

 

İlçeye kazandırılan yeni oyun sahaları hakkında bilgi veren Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, gençlerimizin sosyal ve kültürel faaliyetlerde kullanabilecekleri 3 yeni tesisi hizmete soktuklarını ve yenilerinin de yapımına başlayacakları müjdesini verdi.

 futb.jpg

Çubuk’ta göreve geldiği dönemde 24 olan park sayısının 36'ya ulaştığını bildiren Başkan Özden, yaptıkları çalışmalarla yeni parklarla birlikte daha önce 5 adet olan koruluk alanlarına 21 tane daha yenisinin eklendiğini vurgulayarak, iki yılda ilçede kişi başına düşen yeşil alan miktarının 3,5 metrekareden 7,5 metrekareye yükselttiklerini söyledi.

 

Başkan Özden, Park ve Bahçeler Müdürlüğünün park ve bahçelerin düzenlemesinin yanında ilçedeki cami, okul bahçesi ve kamu kurumlarının bahçelerinin de düzenleme çalışmaları yaptığını hatırlattı.

 

Bu arada halı sahada maç yapan gençlerden Harun Civanöz (14) ve arkadaşları belediyenin mahallelerine spor faaliyetleri için çim futbol sahası ve basketbol sahası yapmasından dolayı Başkan Özden’e teşekkür ettiler. Çocuklardan Ferdi Kuru (13), bundan sonra boş zamanlarında futbol ve basketbol oynayacakları alana kavuştuklarını kaydederek, bu güne kadar sportif etkinlik yapacak alan bulunmadıklarını, bulsalar da uzak olduğunu ifade ederek, bu sorunlarını çözen belediye başkanı Özden’e teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.